2009. szeptember 10., csütörtök

Az ateizmus a veszélyes?

Hülye állat, az vagy. Hitler: katolikus.
Ókor: rabszolgatartás, másodrendű állampolgárok, népírtás és hasonló elmésségeket talál fel, vezet be a köztudatba és fixál a zsidó-keresztény vallás.
A Sötét Középkor: kereszténység kontroll nélkül. A középkor maradéka: a kereszténység megállítja az afrikai népesség fejlődését, könyveket éget, tudósokat zárat be, vallásháborúkat indít, elpusztítja India öntudatát és berendezkedését, Kínát elárasztja kábítószerrel és felszámolja kultúrájukat, az amerikai őslakosság ellen a történelemben először kerül bevetésre biológiai fegyver - majd eltörlik még a létezésük nyomait is a keresztények. Boszorkányégetések. Egy időben bárki, aki saját nyelvére lefordított Bibliát birtokol halálra ítéltetik.
Modern kor: a katolicizmus tanai miatt terjed az AIDS. Az egyházak működése miatt az emberek nem járnak orvoshoz, megalakul az "inteligens tervezés" nevű tudományellenes mozgalom, továbbra is számos társadalmi réteg kénytelen megkülönböztetést elszenvedni miattuk pl. nők, homoszexuálisok, szinesbőrűek. Az utóbbi területen leginkább a Mormon Egyház és a Ku-Klux-Klán tevékenykedik. Az IRA és az ETA megalakulása. Írország. A muzulmánok (szintén a zsidókeresztény vallás egyik ágazata) egyre nagyobb teret nyernek, pedig náluk még mindíg dívika csonkításos "büntetések" alkalmazása (valakit képtelenné tenni a bűn újbóli elkövetésére nem büntetés, hanem bosszúállás). Egy híres esetben többszáz muzulmán lánykollégista ég bent az iskolájukban, mert a papok nem engedik ki őket az ajtón fátyol nélkül. Afrikában tombol a kereszténység tanításai által terjesztett boszorkányüldözés.

Íme a keresztény vallás dicső története.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése