2009. augusztus 23., vasárnap

küldetéstudat

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (egyszer, régen, voltak akik hittek benne hogy igen)

Őrszemek trombitával.
Az áldozat bűnös még ha nem is közvetlen őt ítéljük el.
Ezékiel, a te szereped is olyan mint az őrszemeké.
HALÁL, HALÁL HALÁL!
Térjetek meg vagy meghaltok! Nem szeretek lesújtani, de akkor térjetek meg!
Csak az számít a végén milyen vagy. Lehetsz egész életedben hitetlen (azaz gonosz), de ha a végén megtérsz, minden meg van bocsátva. Ellenben ha egész életedben tonnaszám tetted a jót, de a végén egy iciripicirit botlassz, akkor HALÁL VÁR RÁD és magasról szarok bele mit tettél addig.
Hogy ez nem igazságos? Ki nem szarja le mi a ti véleményetek?

És fogságunk (Ezékieléké) 12. évében az akármikor jött hozzám (Ezékielhez) egy menekült a hírrel hogy elesett Jeruzsálem, ígyx végre feloldották némaságomat. (nem kellett volna eddig akkor jó régóta némának lennie? Ahhoz képest jó sokat dumált...)

A túlnépesedést csak azért érzitek gondnak mert folyton háborúztok. (ezt a kicsavart logikát minden elmebeteg megirigyelheti)
Mindenkit megölök! (mondá az Úr)
Pusztaság, gyengeség, halál! Ezt teszem én (az Úr)!

Tudom ám, hogy csak szép mesének tartjátok ezeket a szavakat, de majd jól megemlegetitek ha ezek beteljesednek! (számos dolog Ezékieltől nem teljesedett, így nincs miért hallgatni rá)


A papság meg kapja be, ami csak a maga hasznát keresi! (pászotr-analógia)
Az ő hibájuk hogy a nép mindenfélében hisz és nem csak bennem! (Az Ő hibájuk, mindíg az Ő hibájuk. Miért nem vállalja senki ebben a rohadt vallásban a felelősséget? És miért érzi magát eme "mindenható"-"mindentudó" isten holmi "hamis bálványok" által ennyire fenyegetve magát? Miért nem tesz ténylegesen is valamit őmindenizésége ha annyira zavarja, mármint valamit ami tényleg működik? Nem úgy mint a haszontalan Özönvíznél, ami csak Herr Gott vérszomjának csillapítására volt jó.)
Az, hogy senki nem imád most is csak azt bizonyítja mennyire én vagyok a csúcs! (cssz)
Megölöm! Megölöm!
Én magam veszem kezembe a "nyáj" irányítását! (tényleeeg? mutiii!)

MEGJEGYZÉS: asszem megvan miért egy rohadt istállóban fog születni Herr Hesus.

Mocskos mohó senkik! Takarodjatok!

Majd Dávid (mint annak elvei?) lesz az egyetlen vezetőjük és mindegyiktek csak bennem fog hinni.
És többé nem lesznek életveszélyes állatok földjükön (tekintve hogy egy szimpla hangyaboly is milyen veszélyes lehet ezt erősen kétlem), és nem lesz többé aszály és nem lesz többé ellenséges velük (természetesen a zsidók) szemben senki (akkor tán nekik kéne először abbahagyni a harcot, nem? A zsidók sosem éltek békében szomszédaikkal.) és nem lesz többé éhínség (mert a föld mind bőven fog teremni).
Pontosabban nem is minden zsidó, hanem "Izráel háza", azaz a 10 elveszett törzs - amik már sosem kerülhetnek elő. Bukta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése