2009. augusztus 18., kedd

Isten és Jeruzsálem

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (na csak figyelj, hogy hátha nem!)

Naszóval a Lény épp átnyújtja a vászontekercset (= "könyvet"), azzal ráparancsol Ezékielre, hogy egye meg, aztán menjen az izráelitákhoz beszéde(ke)t tartani.
Ezékiel nagyra tátotta a száját, a Lény meg megetette vele a cuccost. (nem semmi) Ezékiel megette azt, és édesnek találta mint a méz. (tényleg nem semmi. Legközelebb próbáld ki hogy megeszed a szőnyeged vagy a pólód, lássuk az is ilyen finom-e?)
- Most pedig menj és add át amit üzenek nekik / ismételd el a mit neked mondok. Még szerencse, hogy ugyanazt a nyelvet beszéljük, nem valamit amit nem értek. (mondja a lény, aki ezek szerint legjobb esetben is alig ért más nyelveken)
Hajj, bezzeg mennyivel könnyebb dolgod volna ha olyankhoz küldenélek akik nem értik amit mondasz! Ők bezzeg rögvest hinnének neked! (ez a Lény súlyos téveszmékben szenved)
Ők basznak arra amit én mondok, te bassz arra amit ők mondanak. (akkor viszont mi értelme ennek az útnak?)

Aztán az egész hóbelevanc felemelte magával Ezékielt.
Érdekes megnézni mit gondol Ezékiel erről az egészről "és elmenék, elkeseredvén haragjában az én lelkem" - azaz neki sem tetszik ez az egész helyzet, hülyének tartja az egész küldetést.

Aztán eljutott Tél-Ábibba a Kédár folyó mentén ahol a többi fogoly is volt (kiknek a foglyai?) és 7 napig némán ült közöttük. (magához tért a kábulatból. Senki nem látta a fenti idétlenséget, egyszerűen csak hirtelen ott volt Ezékiel a társai közt. Tipikus drogos tünet.)

Aztán 7 nap múlva megjött az Úr szava. Mert hát ha mondania kellett valamit az izráelitáknak, előbb-utóbb meg kellett neki mondani, mit mondjon, hát nem?
Mert ha nem mondod el nekik amit közölni akarok velük (miért nem közli személyesen?), akkor te leszel a hibás hogy olyanok amilyenek.
Most pedig kelj fel és menj a völgybe, hogy elmondhassam amit akarok. (eddig nem azt csinálta?)

És Ezékiel ment, meglátta az "Úr dicsőségét" = olyat látott mint a Kébár folyó mentén és az arcára esett.
Aztán belement valami lélek ami lábra állította és azt mondta neki, hogy menjen a házába (Ezékiel házába) és zárkózzon be. Ott aztán majd jól meg fogják kötözni a'la Hellraiser, a Lény pedig Ezékiel száját annak szájpadlásához fogja ragasztani (pillanatragasztóval - elég kellemetlen) hogy ne figyelmeztethesse a népeket (ti. izráeliták), mert azok seggfejek. Ellenben mikor Ő szól majd hozzá, akkor képes lesz majd beszélni, hogy átadhassa (szó szerint) az üzeneteket. (Egy zárt házban, megkötözve. Aha.)

Nos, Embernek fia (= Ezékiel) vegyél most egy téglát, és dobd rá (a téglára) Jeruzsálemet. (mert az olyan egyszerű)
Aztán támadd meg (ilyen homokozóban történő ólomkatona-küzdelemnek néz ki a dolog). Aztán egy vasserpenyővt rakj magad közé és a homokvár közé és meredten nézd a serpenyőt, így "ostromolva a várost". Ez lesz a jel Izráel házának. (De miért hivatkozik Júdára folyton Izráelhez kötötten? Ezékiel netán az Izráeliek közül való akar lenni?)
És feküdj a bal oldaladon 390 napig, így "viseld Izráel házának vétkét".
390 év vétek?
Ha ez megvan, akkor Júda házának vétkeiért 40 napig feküdj a jobb oldaladon.
Igen, 40 nap = 40 év. Izráel háza pedig Izráel országa (a kettészakadás utáni állapot).
És míg fekszel kikötlek, nehogy elmozdulj!
Ezek alatt a napok alatt ez-az-ból készült kenyeret kell enned amit jóelőre el kell készítened, mert nem mozdulhatsz el se inni, se vizelni, se szarni. Vizet is készíts ki előre. (hogy meg fog poshadni! Hogy meg fog penészedni!) A kajádat emberi ürüléket égetve süsd meg "szemük láttára". (szóval ezt valami zsidó város mellett/-ban kell csinálnia? És senki nem fog belekötni?)

De Ezékiel nem találta a Törvényekhez illőnek a receptet, ezért változtatást kért, mire meg is kapta: akkor használjon tehénlepényt a sütéshez.

A lényeg, hogy amilyen szarul lesz Ezékiel ettől olyan szarul fogják érezni magukat majd egyszer a jeruzsálemiek.
És ott rohadjanak meg ahol vannak!


Ezékiel, fogj egy kardot, borotváld le vele a hajadat és szakálladat, majd a szőrzeted harmadát égesd el a makettvár közepén, harmadát vagdald össze, harmadát szórd a szélbe é nmeg csapkodok majd utánuk karddal. (lol, de megnéztem volna) Egy keveset (asszem) a szétfúttból köss a ruhádra. Ebből a kevésből egy keveset ismét szórj a tűzbe. Ez reprezentálja mi fog történni a lakossággal.
"mert pártosabbak voltak mint a pogányok (akik körülöttetek vannak) törvényeimhez"
Ezért most én is ellenetek (ellenük, mert Ezékiel ellen nem, csak akikhez Ezékiel intézi szavait) leszek!
Olyat teszek, amit nem teszek majd soha többé: az apák egyék meg fiaikat és vice versa! És szétszórom maradékotokat minden irányba! (akkor ezt a könyvet is kidobhatjuk, hiszen a babilóniaiak kitelepítési-hulláma csak egyik volt a sok elkövetkező közül)
Ez az életcélom! Megszivatni benneteket! Döghalállal és éhséggel, fegyver által dögöltök meg, aki meg elmenekül azt üldözöm, megpróbálom/ják kiírtani!
De azért én szeretlek titeket. Majd felfogjátok kis hülyék.
Ja, és majdnem kihagytam, hogy állatok is lesznek amik majd szétmarcangolnak benneteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése