2009. augusztus 22., szombat

Az ő hibájuk, hogy verem őket

Na, ezzel fejezetszámilag el fogjuk érni e könyv felét. Hát nem fura, hogy a második fele ezzel a számolással a könyveknek oldalterjedelemben mindíg hosszabb?

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (egyszer, régen, voltak akik hittek benne hogy igen)

Ártani akarsz nekik Ezékiel? Itt az alkalom! mondd:
- Büdös bálványimádók! Ti, kik vért ontottatok a város közepén! (hát végülis ott állt az Úr Házában az Úr oltára, amin az Úr által elrendelt áldozatokat kellett bemutatni - mi a probléma?) Ezért most jöjjenek a pogányok, mehehe!
Még a nyavajás szombatot se tartotttok meg! Hamisan tanúskodtatok! Menstruáló nőkkel feküdtetek össze! Össze-vissza kamatyoltatok! (miért érdekli ezt az istent ilyen élénken ki kivel mit cisnál a hálószobában? Azthinnéd egy "mindenható" istenségnek akad jobb dolga is.) Uzsorát, meg kamatot szedtetek, fúj!
Most aztán megnézhetitek magatokat, mert lerombolok mindent amit elértetek!
Ha mondom...!
Réz, ón, vas és ólom voltatok mikor beraktalak benneteket a kemencébe, de a hőtől ezüstsalakká váltatok! (Mr. Isten az elsőszámú alkimista...)
Ezért most megint beolvasztja a népet, hátha ezúttal valami jobb jön ki, ha most az ezüstöt is hozzáadja. (próba-szerencse: tök mint a legelején)
22.25 "lelkeket ettek" (a zsidók)
Mindegyiktek csak lop-csal-hazudik. És hiába keresek köztetek olyat aki a nevemben kormányozná az országot, ezért elevenen elégetlek mindannyiótokat és szétverem a fejeteket.


Ezékiel! Volt két nő Egyiptomban, hüjj, miket paráználkodtak!: fogdosták a saját mellüket, dörzsülgették vénuszdombjukat! (= önkielégítettek?) Nevük Oholá a nővér és Oholibá a húg. "És lőnek enyémeké" és szültek fiakat és lányokat. (méghogy Jézus mint az Úr egyszülött fia...)
Név szerint ezen gyermekek: Samaria született Oholától és Jeruzsálem Oholibától. (evidensen az ország kettészakadásának képe ez, de miért lennénk ilyen emberléptékűek?)
Oholá pedig megcsalt az asszírokkal. És az egyiptomiakkal is tovább szexelt, azok ráélveztek testére.
Ezért odavetettem őt az asszíroknak.
Azok levetkőztették (= kifosztották az országot), gyerekeit elhurcolták, aztán megölték.
Több se kellett Oholibának, annyira megtetszett neki Oholá sorsa, hogy méginkább olyanokat művelt. Asszíriaiak. Káldeusok. Babilóniaiak.
Amiért összefeküdt velük elhagytam őt.
(hé, ez akkor két nő egy férfival való házassága!)
Azoknak meg akkora volt a pénisze mint egy szamáré és annyi spermát engedtek ki, mint a lovak! (nincs ilyen pornólegény egy sem ma már, lol)
Ezért végül közlöm veled Oholibá, hogy szeretőidet ellened uszítom: Káldeát, Pekódot, Soát, koát és Asszíriát, és körbevesznek és nem menekülhetsz. Akkor aztán "megmutatom rajtad féltő szerelmemet": kegyetlenül cselekszem veled - levágják orrod, füleid, kivégzik gyerekeid fegyverrel vagy elégetik őket (elevenen), elveszik ruhád és ékszereidet, "és nem emlékszel többé Egyiptomra" (ha!), úgy jársz mint a nénéd, részeg kurvát csinálok belőled, megetetem veled még mérgem poharát is, cserepeivel a melleidet vagdosod majd össze, mert ÉN VAGYOK AZ ÚR!
Hmm, mi van Ezékiel? Tán nem értesz egyet? Lódulj hírdetni az igét!

...ismétlés...


Kövezzétek halálra, vágjátok darabokra őket! A rohadt más-isteneket tisztelő szukafattyakat, hrmpfh.
Majd megtanulják, hogy ÉN VAGYOK AZ ÚR ISTEN!


És szólt az Úr hozzám (Ezékielhez) a 9. év akámikorán. (minek a 9. évében?)
- "Embernek fia" jegyezd fel enneka napnak dátumát, mert ezen a napont jött Jeruzsálembe Babilon királya. És mondd el ezt a példabeszédet:
Tedd fel a fazekat (a tűzhelyre) és tölts bele vizet. Töltsd meg jó kis husikával. Rakj máglyát válogatoptt juhokból(?) és rakd arra főni a fazekat.
rozsdás fazék (hogy lett hirtelen rozsdás? eddig arról nem volt szó!) = Jeruzsálem. Jó mérgező lesz ettől a leves. (= Jeruzsálem sorsa) Mer'hogy mittomén hova ontota a vért, nem pedig amoda.
máglya = Babilon Birodalma, nyilvánvalóan.
Csak én segíthetek rajtatok, de ti ezt nem tudjátok befolyásolni, hihihi, nyenyenye!
24.17: "s ne fedezd be bajuszodat" (érdekes folklórismereti adalék)

Ezékiel el is mondta a népnek ezezket, estére meg is halt a felesége. Ez valami jel volt Jeruzsálem elestéről, meg hogy nem szabad gyászolni azt, de nekem akkor sem tűnik valami fairnek.

Rohadjatok meg!
Te meg "embernek fia" mikor ez bekövekezik majd eljönnek hozzád és elhozzák a híreket neked. (nem hiszem hogy ez nyelvtanilag helyes)
És addig a napig néma kell legyen Ezékiel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése