2009. augusztus 18., kedd

Ugyehogyhátnemmegmondtammostteisláthatodasajátszemeddel?!

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (na csak figyelj, hogy (hátha) nem!)

És a 6. év 6. hónapjának5. napján (minek a 6. évének stb.-jén? Ez most korábban vagy később történt mint az előző hajónaplóbejegyzés Elizeus Enterprise-án?) ültem (= Ezékiel) a házamban és Júda vénei voltak nálam - és akkor rám esett az Úr keze. (epilepszia?)
Egy alakot látott fényből és tűzből ami üstökön ragadta és elvonszolta / hirtelen ott voltak (tipikus álomképleírás) Jeruzsálem felső kapujánál ahol valami bálvány volt ami mélyen sértette Ezékielt, és megint ott volt az az izé, amit az első fejezetben láttunk.
A Lénynek sem tetszett az az idegen bálvány körüli felhajtás (nem maga a bálvány).
Aztán bevitte Ezékielt valami udvarba (ki tudja minek az udvarába), aminek a falán volt egy luk is, és ráparancsolt Ezékielre, hogy távozzon azon keresztül, és Ezékiel ment, mivel hogy azt mondták neki csomó undorító dolgot láthat.
Úgy is lett, mindenféle szobrokkal meg festményekkel teli szobába ért.
És 70 vén állt ott füstölővel a kezében, köztük Zaajanjáhu aki Sáfán fia. Füstölővel!

embernek fia, embernek fia... erre most miért szokott rá a Biblia?

Merhogy asziszik így nem látom. A marhák! És még nem láttál mindent kedves Ezékiel, egy csomó más ocsmánysággal tudlak még kényeztetni, szóval gyere! - Azzal felkapta Ezékielt és elvitte az Úr Házának kapujához.
Ott asszonyok ünnepelték a Tammuzt (a téli napfordulót, amit pl. a keresztények éppúgy ünneplenek mint a zsidók. Egyiknél a karácsony, másiknál a Hanuka a név).
Aztán közölte, hogy még ennél is nagyobb ocsmányságokat is tartogat!
Mutatta is: bevitte Ezékielt az Úr Házának belső udvarára, ahol 25 férfi(!) keletnek fordulva imádta a Napot. (? a mocskos muszlimok? Amúgy a kereszténység is a Napimádatot gyakorolja, szóval nem értem mi a gond. Az Ótestamentumban egy csepp eredetiség sincs, így miért pont ezt ne lopták volna össze a zsidók?)
Hát nem mindennek ateteje, hogy mindent beterítenek gonoszsággal?
Meg fogom szivatni őket szánalom nélkül, hiába óbégatnak majd!


Aztán marhaságokat kiabált Ezékiel fülébe, hogy valakik menjenek akárhova és vigyenek fegyvert is.
És éppen akkor ment arra 6 férfi, kezükben ~buzogány, meg egy másik akinél íróeszköz volt. (és majd lesz egy akinél mérleg...) Ezek valami ércoltárhoz mentek.
Ekkor "Izráel Istenének dicsőgée" (nem maga az isten!) leszáltt a kérubról (ez a négy lelkes állat-istenszekér) és odakiáltott az íróeszközös, gyolcsba öltözött fickónak: Menjen a város közepére és firkálja össze azoknak a FÉRFIAKNAK homlokát akik "sóhajtanak és nyögnek mindazokért az utálatosságokért amelyeket cselekedtek annak (a városnak) közepén". (János Jelenéseiben is van egy hasonló jelenet. És ott is csak a férfiak méltók a továbbélésre. Mi az amit itt Herr Gott csinál, egy buzifesztivál? Van egyszerűbb módja is a megszervezésének prücsök!)
A többieknek pedig azt mondta:
"Menjetek át a városon ő utána, és vágjátok; ne kedvezzen a ti szemetek, és ne szánakozzatok: Vénet, ifjat, szűzet, gyermeket és asszonyokat öljetek meg mind egy lábig, de azokhoz a férfiakhoz, a kiken a jegy van, ne közelítsetek, és az én templomomon kezdjétek el." - mi ez, valami anti-666 / hiper-Káinbélyeg? És miért a bűnözőket hagyják életben? Aztán meg csodálkozik.
Ja, és a hullákat a házak udvarain kellett felhalmozniuk.
És azok mentek.
Ezékiel ezt látva az arcára esett és azon kezdett vinnyogni, most akkor Mr. Isten ki akarja írtani a zsidókat teljesen?
Erre az azt mondta, hogy Izráel és Júda vétke nagy, meg a város különben is teli van vérontással és igazságtalansággal (ja, elvégre most szervezte azt meg sajátkezűleg), meg különben sem imádnak engem (mondá a Lény).
És ekkor visszaérkezett az íróeszközös hogy küldetés teljesítve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése