2009. augusztus 19., szerda

Hogyan szív Júda - litánia

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (na csak figyelj, hogy (hátha) nem!)

A 25 férfit az Úr Házának kapujában ismét megcsodálhatta Ezékiel, ezútta belülről, merthogy bevitte a "lélek". Kisbetűvel. Egy csomó híres ember volt most közöttük (Ezékiel számára ismert, nekünk csak kispista).
Hú de gonoszak voltak ezek a Lény szerint! Ezékiel fel is lett szólítva, hogy agitáljon ellenük, bojkottálja őket.
És amiért gyilkoltak most őket is meggyilkolják, muhaha! (hogy így hogy ér véget a gyilkolás, azt nem tudom)

Vannak itt pontosabb adatok hogy ki mint hol fog meghalni, de leszarom.

Valaki elkezd vernyákolni hogy jajj mind meghalunk, mire arra terelődik a társalgás, hogy meg lesznek szállva aztán vissza lesznek jőve és mindegyik zsidó onnantól csak és ugyanabban az istenben fog hinni: az Úrban természetesen. (nincs így)
Aki meg nem úgy tesz, annak beverem a fejét - mondá az Úr.

Majd hiretelen a Lény a kérubok-szerkenytyűn volt és felemelkedtek és leszálltak a várostól keletre lévő hegyre, Ezékielt meg a "lélek" (ami akkor nem egyenlő a Lénnyel? vagy mi a faszom van mikor mivel) vitte vissza Káldeába, ahol elmesélte a "foglyoknak" (az izráeli zsidóknak?) a látását.

A fickó hibbant.


A következő alkalommal, amikor Ezékiel egy házban volt és el akart távozni (mert mondta neki az Úr hangja), nem az ajtón távozott, mint más közönséges halandó - hanem lyukat vágott a falon és ezen keresztül sétált ki, minden cókmókjával együtt. És tette mindezt napokon keresztül.
Arcát nem mutathatta senkinek, merthogy ez Jel.

Később járt ehhez egy beszéd is (nyilván mindenki szart bele mit csinál közismerten őrült barátunk), aminek része volt, hogy az Úr majd mindenkit megölt, mindent kiírt, és ugyehogy ez milyen fasza dolog a részéről. Hát szerintem inkább valami ilyesmi lenne a fasza dolog egy jóságos, mindenható, emberekkel nyamnyogó istentől: http://www.youtube.com/watch?v=f7oNhL1wCgg

Aztán The Being közli, hogy mostantól márpedigigenis valóra lesznek váltva amiket itten a népek jövendőlgetnek, hisznehogymán! Eeeeeee! Oáoáoá, a cumimat akarom!


Legközelebb Ezékiel arra lett utasítva, hogy menjen és mondjon a többi prófétával ellentétes próféciát, miszerint mindenki hülye hogy nem erősítik meg a városok védműveit. (hű de nagy prófécia, lol)
Merthogy egyébként fenyegetve vannak egy meg nem nevezett irányból. Ezért most az Úr ellenük van.
Most miattatok (az említett próféták) kénytelen vagyok lesúlytani az összes ártatlan polgárra!


Aztán Ezékielhez izráeli vének mentek. Ezékiel meg (persze parancsra) jól összeszidta őket hogy milyen bálványimádók, ideje megtérniük. Mert ha nem, és valamelyikük így meg prófétához tanácsot kérni azt én magam ölöm meg. Ha meg sikerül megtévesztenie a prófétát, akkor a próféta által hazudni fogok mint a vízfolyás. Mehehe! (a fenti két mondat szerintem elárulja, hogy nincs isten) És akkor a prófétá is bűnös lesz, dupla mehehe!
Ebből majd tanulnak! (ha mindenki igaznak hiszi az Úr hazugságait, hogy tanulhatnának belőle bármit is? - megvan: megtanulják, hogy nincs isten)
És ha valamelyik ország nem hisz bennem, akkor halálra éheztetem őket, még ha 3 olyan ember is található benne mint Noé, Dániel és Jób! (nocsak, nocsak: Dániel? egyértelmű utalás egyébként sodomára. De miért nem kérdezi meg sneki, ki a pőc az a Dániel - hiszen még nem létezik az időrendet tekintve.)
Senki sem menthetné meg őket!
Halál, halál, halál, HALÁL!
Megérdemlitek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése