2009. július 23., csütörtök

A himnusz epilógusa

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (olyanok nyomán vélhettük így, akik minden valószínűség szerint sosem olvasták a szöveget)

Akkor összefoglalom:
az Úr mindenkit ki fog írtani a legnagyobb kegyetlenséggel! Temetetlenül rothad hullátok majd az utcákon bűzölögve, annyi véretek folyik majd el, hogy hegyek is elmállanak tőle! És az "ég minden serege" (= csillagok, lásd Genezis 1.) lehull (elvégre a csillagok csak kis kövek az égen) és az eget felcsavarják mint egy "szövegtekercset" (mert az ég egy sátorponyva/szilárd kupola a lapos Föld felett), mert most kiírtom az edomitákat!
34.5. "mert megrészegült fegyverem az égben" (= azaz sok vért ontott a mennyekben => még mindíg oda akartok jutni?)
Az állatokat is kiírtja az Úr vértől és zsigerektől iszamos pengéjű kardjával. Most megfizetnek, bru-mu-hahahahahahhahahahhahahahahhahahahahaha!!!!!!!
És patakjaik szurokká változnak, a por kénkővé, a talaj lángoló szurokká! Muhahahahaa!!!!!!!!!!
Örökké füst fog gomolyogni, sosem alszik majd ki az a tűz! Senki nem lakhatja majd azt a földet! És csak a... mindenféle madarak meg ilyesmi fogja lakni! Hihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mind megsemmisülnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34.13. "sakálok és struccok", mi Károli? Miért nem fordítod le rendesen, és írod be, hogy "sárkányok és szatírok"?
34.14. "és a kísértet (szatír?) társra talál" "és ott nyugszik meg az éji boszorkány"
Csakis ott (Edom földjén) lesznek megtalálhatóak sasok.
Ez mind meg fog történni, mind egy szálligghhg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Úr! Az Úr! IA, fthagn! Rlyeh, Ct'hulhu!

Libanon, Kármel, Sáron - mehehe, mi is vagyunk olyan jók mint ti, látjátok?
Most mindenki megfizet! Isten nevében mindenkit megölünk! Az Úr vezet minket! Hejehuja, tilláromhaj, ugrabugra! Teljesült életünk vágya! És senkit nem engedünk be a területünkre! Vééégreee....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése