2009. július 28., kedd

Az aranykor csillogása

Figyelem: az alábbi szövegek 100%-ban valós eseményeket írnak le! (olyanok nyomán vélhettük így, akik minden valószínűség szerint sosem olvasták a szöveget)

Éljen, hírdetem annak örömét, hogy megszabadultunk a Babilóniai Fogságból.
Újra felépítjük városainkat apáink földjén.
Aki meg nem zsidó és ittmarad, abból (rab)szolgát csinálunk. (kasztosodás)
Nyenyenye mindenki másnak.

A 62. valahogy úgy kezdődik, mintha az Úrnak meg kellene küzdeni egy nagy rakás riválissal, hogy az ő népe legyen az elfogadott. Mintha egy pályázaton versengene, vagy egy rakás kisgyerek, hogy melyiknek a virágját vegye el a télapó. És onnantól az eégzs dettó ugyanúgy is folytatódik. Szánalmas.
Azért a 62.5. még érdekes: "akként vesznek feleségül téged fiaid". Nyilván képletes beszéd, de akkor is vérfertőzés ez.
Aztán az Úr a vakvilágba ígérget még dolgokat arról, hogy nem leszneka zsidók többé idegen nép fennhatósága alatt, aztán vége.

Jól lesúlytottunk az edomitákra is, akik nem voltak hajlandóak segíteni nekünk lesúlytani az edomitákra, így tökegyedül kellett lesúlytanunk az edomitákra. Hát nem hihetetlen? Éljen az Úr! Ezt dierkt az ő kedvéért tettük!
- Büszke vagyok rátok! - az Úr. - A mocskok tégen engem követtek, de ma már nem, tényleg megérdemelték!
- Ööö, ha már így szóba állsz velünk Úr, te mindenható, mégis elárulnád, mi a fazsér' csinálod, hogy ne kövessünk téged időről időre? Unjuk már ezt a sok büntetgetést, ha nem haragszol meg érte ugyanis - a zsidók.

(az előző fejezet közvetlen folytatása:) Óh bárcsak mi lennénk a leghatalmasabb nép, rettegésben tarthatnánk a világon mindenki mást!
Viszont az, hogy ránk is állandóan lesúlytasz igazán nem járja. Még a végén a zsidóság is eltűnika történelem sülyesztőjében!
Minden zsidó tisztátalan! (maradjunk jó távol tőlük akkor?)
Hajaj, de csúnya látvány a lerombolt országunk. Ugye jobban nem fogsz bántani?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése