2018. szeptember 5., szerda

Az Erkölcstelen Biblia (7)

Egy nap gyütt az Úr, meg két angyal Ábrahámhoz. Aki rögtön levágatott nekik egy egész borjút. Az barátok között is 100-200 kg hús. Azt fel kell dolgozni, meg minden. Pazarlásnak tűnik...
Kérdezte Ábrahám, ugyan mi járatban:
Megyek megnézni igazak-e a pletykák Sodomáról és Gomorráról - válaszolta isten.És ha igen, holokausztolom őket!
Ábrahám elszörnyedt, végül alkudozni kezdett hogy megmentse a két várost, hogy ha talál igaz embert valamelyikben, akkor az Úr kímélje meg őket.
Ennyiben is maradtak, a két angyal meg továbbment tűzesővel porig rombolni mindent.
De ahogy Sodomába értek, Lót hajtogatta hogy márpedig ne aludjanak az utcán, mert abból baj lesz. Lót ugyanis igaz ember volt. Tehát el kellett távolítani.
De előbb még az egész város összecsődült angyalt erőszakolni. Ki tudja miért. Lót erre mondta nekik, hogy itt van a két szűz lányom, erőszakoljátok meg őket!
Végül az angyalok mindenkit megvakítottak, kiküldték a városból Lótot, Gomorrába már el sem mentek, majd felgyújtották mindkét várost.
Olyan igazi jó, Kádár-rendszerbeli koncepciós perek mintájára.

Epilógus:
Lót további sorsa egyébként, hogy először egy faluban telepedett le, onnan átköltözött egy barlangba, ahol a lányai leitatták és megerőszakolták, mondván úgyse mehetnek máshoz férjhez, és hát milyen nő az akinek nincs gyereke.
Szóval elég borzalmas ez az egész - mintha nem ilyen lenne a mi kultúránk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése