2018. szeptember 13., csütörtök

Az Erkölcstelen Biblia (15)

Gen.38+: A fő történet szempontjából shennanigan, de emlékezzünk meg Onanról, akinek volt egy nős testvére aki meghalt.
Ezért - ahogy keresztény kultúrában szokás - Onan megkapta a tesója feleségét feleségnek, és a kötelesség is rá szállt hogy felcsinálja.
Csakhogy Onan inkább élt a coitus interruptusszal, minthogy más nőnek csináljon gyereket. Vagy örökösödési ügyet nem akart - nem tudjuk. Azt tudjuk, hogy Isten ezért személyesen gyilkolta meg.
SZÉLJEGYZET: a történetnek önkielégítéshez köze nincsen.
MEGJEGYZÉS: mivel ateistaként nem hisszük hogy Isten létezik, és ezért valaha csinált volna bármit, azt kell feltételeznünk, amennyiben a történet a valóságon alapul, hogy a tesó özvegye ölte meg Onant. Tessék, felderítettünk egy ókori gyilkosságot!
De a történet itt nem ért véget. A nőnek megígérték, hogy a Harmadik Testvér, aki még gyerek, fel fogja csinálni. Ha majd felnőtt.
De erről mindenki megfeledkezett, kivéve a nőt, aki ezért kurvának tettete magát, és felcsináltatta magát a srácok apjával!
Szerencséjére volt bizonyítéka az esetre, így amikor vitték elevenen elégetni mert házasságon kívül szexelt - egyértelműen magasabbrendű kultúra? -, így megúszta az egészet.
Egyébként Apuci amúgy szart rá, oldja meg ahogy tudja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése