2018. szeptember 20., csütörtök

Az Erkölcstelen Biblia (22)

Elárulom hogy a Pentatuch végéig egyre kevesebb lesz a sztori, így elég jól fogunk haladni.
Exo.19+: Elértek az ábrahámiták, akik 40 évig bóklásztak egy tenyérnyi sivatagban majd, a Sínai pusztába, és ott volt egy hegy. Mi, kényelmi szempontok alapján, A Sínai Hegyként fogunk rá utalni.
Mózes felment, beszélt neki kicsit Isten, akkor lement elmondani mit mondott. Ez most még nem volt túl sok.
Aztán Mózes megint felment a hegyre. Most a leglényeg az volt, hogy Mózes menjen le, és mondja meg hogy ha vki megpróbál utánamenni, azt nyírják ki. (És ha Isten = Jézus, akkor ezt Jézus parancsolta. #KeresztényKultúra)
Mózes lement.
Mózes felment. Isten közölte hogy menjen vissza és hozzá Áront is.
Mózes lement.
Mózes és Áron felmentek. Isten elkezdett parancsolatokat osztani. Nem, nem a Tízparancsolatot. Mózes feljebb ment. Isten azt mondta: Éljen a rabszolgaság! Halálbüntetést mindenre! A varázslat létezik! Ha özvegyet vagy árvát bántasz, az Isten sajátkezűleg fogja kitaposni a beledet! Minden 7. évben tilos a földművelés! "És határodat a veres tengertől a Filiszteusok tengeréig vetem," - a másik határ mint korábban el lett mondva a Nílus és az Eufrátesz <- 70="" abihuval="" ahogy="" bbal="" d="" eg="" ez="" f="" fel="" fog.="" gyere="" h="" is="" kin="" l="" le="" lt="" meg="" most="" n="" nem="" nnel="" pedig="" ronnal="" s="" soha="" sosem="" span="" szen.="" te="" teljes="" tig="" v="" vissza.="" z="" zz="">
Mózes lement.
"És láták az Izráel Istenét, és annak lábai alatt valami zafir fényű tárgy vala"
Mózes felment. 40 nap és éjjel ott is maradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése