2018. szeptember 16., vasárnap

Az Erkölcstelen Biblia (18)

Természetesen az a baj a vallásosakkal, hogy amíg vallásosak, addig fundamentalisták is. Vegyük például ezt az esetet: https://index.hu/…/kikerult_a_kereszt_a_parlamentre_zaszlo…/
Ez természetesen nyílt törvénysértés. Ám a keresztények ha nekik kedvez a törvénysértés, az már nem is baj.
És ne kételkedjünk, hogy míg épeszű ember nem gondolja hogy a melegházasság engedélyezése a pedofília engedélyezéséhez vezetne - ami ellenkezés a keresztényektől a helyzetet tekintve lássuk be érdekes, látván mit csinálnak a papjaik,az egyházuk teljes támogatása mellett -, de a keresztény (vagy akármelyik más vallás tagja) amint teheti, TOVÁBB FOG LÉPNI, és ha nem állítják meg, visszahozza az eretnekégetést, és a Világháborút.
Exo.3+: Mózes is simán dumált egy "égő csipkebokorhoz", és tette amit ott összehallucinált. Mert lássuk be, én így értelmezem.
Felmerül ugyanakkora kérdés: Isten korábban megjósolta az egyiptomi tartózkodást, tehát tulajdonképpen ő maga küldte le őket. És mivel mindentudó lenne őkelme, tudta hogy ott majd jól megsanyargatják őket. De akkor most mit problémázik az ügyön? És miért nem teleportálja ki ömindenhatósága az ábrahámitákat egyszerűen, vagy szólna a fáraónak, hogy picim, ugorj!
Sőt, helyette arra utasítja Mózest, hogy hazudja azt a fáraónak, hogy csak valami ünnepet tartanának az ábrahámiták alig három napra. Egyúttal szintén utasítja Mózest, hogy majd fosszák ki Egyiptom népét azzal a csalással-szélhámossággal, hogy csak kölcsönbe kérik az egyiptomiak aranyát-ezüstjét...
Hát nem csodás? A keresztény kultúra része a hazugság, csalás, lopás, fosztogatás. És az Úr részéről be van ígérve a GYILKOSSÁG is.
PS: a nemrég említett csoportból azóta(kb. 1 óra telt el) bannoltak :D Hiába, ahogy Jézus mondja "Amely város nem tér meg, abból menj ki, még porát is verd le lábadról."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése