2018. szeptember 24., hétfő

Az Erkölcstelen Biblia (26)

(Lev.14+): Itt megtudhatjuk, mit kell tennünk, ha a házunk kiütéses lesz. No comment.
"A háznak megtisztítása végett pedig ... mártsa be azokat a megölt madár vérébe ... és hintse meg azzal a házat hétszer." - ismétlem, no comment.
Azért ilyen orvosi tanácsok mellett nem csodálom, hogy az USA 2007-2014 között kb. 25% vallásost vesztett az egész népességhez képest (66%-ról 38%-ra). Akit pontosabban érdekel miről beszélek, és miként alakult ehhez képest a brittek megoszlása, vagy csak látni akarja egy pöpec, egyetemi szintű előadás hogy néz ki, az nézze meg ezt:
Egyébként a sperma annyira fertőző dolog, ha valaki akire sperma került rádköp, akkor kész, vége, megfertőződtél vele, és estig nem csinálhatsz semmit. Ez nem gond ha este előtt 1 perccel történik, nyilván, de nagy gond ha hajnalban...
Ja,és természetesen állatokat kell áldoznod a dolog miatt.
MINDENÉRT állatokat kell áldoznod. Ami egyébként nem zárja ki hogy PETA-tag legyél, hiszen az ő mottójuk "ha nem ölnénk meg az állatokat, meghalánának". Igen, ezzel a kifogással éltek a South Park vadászai is...
Ja, a menstruáció is csúnya betegség, tessék kerülni.
Azt is tudjad, hogy ha vki levág vagy levadász egy állatot, és nem viszi a paphoz gyakorlatilag természetbeni adót fizetni belőle, az az ördögöknek áldoz véres áldozatot (17.1-7).
Be van tiltva egyébként a modern földművelés, az öszvérek, és ha a rugalmad 60% gyapjú és 40% rugalmasság, akkor is bajban vagy.
És ne felejtsétek el körülmetélni a gyümölcsfákat.
Aztán Herr Gott személyesen megparancsolta, hogy a palit aki azt mndta neki más vallása van, nyírják már ki, mert sérti a fülét ez a hitetlen beszéd (Darth Vader után szabadon).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése