2018. szeptember 14., péntek

Az Erkölcstelen Biblia (16)

Gen.39+: Eladták tehát Józsefet Egyiptomba, és mivel olyan deli legény volt, a gazdasszony rögtön meg akarta kúrni. De József nem hagyta, de azért ráfogta mikor kergetőzés közben rajtakapták őket, Józsefet meg lecsukták, meg hülye migráns nem érdemel mást. Viszont enni kapott, nem úgy mint Orbániában.
De Jocó olyan deli legény volt, a börtönben rögtön rábízott mindent a foglár, csak dolgozni ne kelljen alapon. És semmi nem történhetett a börtönben amit József nem hagyott jóvá.
Ami nálam legalábbis gyanúra ad okot az "álomfejtéseivel". Nagyon könnyű elvégre megvalósítani az "álomfejtéseket" arról mi történjen a börtönben, ha te mondod meg mi történjen a börtönben. Hát nem?
Az "álomfejtősdivel" végül eljutott magához a Fáraóhoz. És Jocó olyan deli legény volt (még gyűrűt is kapott!), rögtön rábízták az egész ország gazdaságát. Ő meg rögtön feltalálta a raktározást és adószedést, mert az Egyiptomiak olyan hülyék voltak, maguktól sose jutott volna eszükbe. Na persze.
Azt azért említsük meg hogy Józsi nem volt nagy szám matekból, hamarosan fogalma sem volt mennyi cucc felett rendelkezik.
József családja otthon persze éhezni kezdett, mert a hülye zsidók Isten Kiválasztottja nélkül semmire nem mennek. Mert minden ember hülye, csak Isten helikopter.
Naszóval lementek, Jozsi meg mondta nekik: Hülye migránsok, gyüttetek kémkedni, mi?
Testvérek: Uhm, elnézést? Idejöttünk a hivatalba gabonát venni. Van nálunk pénz, most mit basztat?
József: Hah! De miért nem hoztátok el a legkisebb tesótokat [aki azóta született hogy engem eladtatok rabszolgának, kis hülyék, ezt jól elpofáztátok!]
Testvérek: Ennek semmi értelme, de legyen.
Amikor visszajöttek, akkor József belecsempésztett egy aranykelyhet az új-legkisebb Benjámin zsákjába, majd utánukküldte az embereit hogy akinél megtalálják nyírják ki.
Aztán előugrott a bokorból hogy "Hahaha, csak vicceltem, Kandi Kamera! Hát nem vicces ha éles pisztolyt dugok az arcotokjba, hahaha! És ha már itt tartunk, miért nem migráncskodtok Egyiptomba lakni? Csak mondjátok hogy pásztorok vagytok, és minden el van sikálva."
Azok meg mentek, rögtön megkapták egész Egyiptom legjobb földjeit, Jocó megfogdosta az apja seggét az örökösödési eljárás részeként (#KeresztényKultúra), mire az meghalt.
Aztán meghalt József is. Így ér véget a Teremtés Könyve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése