2018. szeptember 18., kedd

Az Erkölcstelen Biblia (20)

A Tíz Csapás! A legröhejesebb holokauszt! Tizet egy áráért, és ezzel ráteszem a kést a saját torkomra! Két kapura játszás! Csecsemők lemészárlása! Zombitehenek! Csak tessék, csak tessék! Tíz menet és hosszabbítás! (Exo.7+)
Első Menet: kígyók és botok!
Eredmény: döntetlen! Bár Áron botja elnyeli a fáraó emberinek botjait, de a trükköt tagadhatatlanul utánacsinálták a tudósok-varázslók!
A fáraó nem inog!
Második menet: minden víz vérré változtatása Egyiptomban!
Eredmény: elképesztő döntetlen! Miután Mózes és Áron vérré változtattak minden vizet Egyiptomban, lehetetlen volt megmondani sikerült-e vagy sem a fáraó embereinek a csodát! A bíró döntetlent ítél! Búúúú!
A fáraóra vár mindenki - és persze nem inog meg! Ilyen bíró mellett nem is csoda!
Harmadik menet: békák!
Eredmény: békák mindenhol! Az eredményhirdetés majdnem elmarad, mert mindenki békacombot süt (vagy nem)! Megjegyezzük, a fáraó embereinek sikerül súlyosbítani a helyzeten! A fáraó könyörög Mózeséknek! Ám Mózesék elszámították magukat, másnapra meggondolja magát! Legközelebb addig üssétek a vasat amíg meleg, fiúk!
Negyedik menet: tetvek!
Eredmény: Mózes porból tetveket teremt! Nem ember, de jó kezdet Mózes! Gyakorolni kell! De mit látunk, a fáraó emberei is beszállnak a küzdelembe! Képesek megint súlyosbítani a helyzetet? Ennek a fáraónak nincsen esze?! De nem, mélyen tisztelt közönség, ezúttal a fáraó bérencei felsülnek! Minden ember és állat tetvektől szenved! Itt a stúdióban is jobb ha nem látják mi folyik!
Ám ez egy kemény fáraó, ezt a javára kell írni, és kitart.
Ötödik menet: bogarak!
Eredmény: Te, én azt hittem, a tetvek is bogarak. De nem, szakértőink jelentik, hogy a tetvek azok tetvek. https://hu.wikipedia.org/wiki/Tetvek
A fáraót nézem... És igen, szólítja Mózest. Kérem, tisztelt közönség, a fáraó kész jóváhagyni a háromnapos ünnepet az ábrahámitáknak. Ez hát a vége... De nem! Mózes váltig ragaszkodik hogy az ábrhamámiták végleg távoznának most már. A fáraó? Természetesen nemet mond, hölgyeim és uraim. A verseny folytatódik. Ki hódol be hamarabb?
Hatodik menet: a háziállatok pusztulása.
Eredmény: Egyiptom minden háztájija megdöglött! Az ábrahámiták állatai bántatlanok! De a fáraó állhatatos (talán az új raktározási rendszerben felhalmozott készletekben bízik). Hölgyeim és uraim, a helyzet súlyos, de nem reménytelen. Kitartás, és tartsanak velünk továbbra is.
Hetedik menet: fekélyek (pestis?)
Eredmény: Hölgyeim és uraim, Mózes és emberei biológiai fegyvert vetettek be, amit mágiával kombináltak. Kemencehamut szórtak szét, ami súlyos fekélyeket okozott minden egyiptomin, de még a döglött állatokon is. Mi folyik itt kérem, ezt a Genfi Egyezmény tiltja!
A fáraóra nézek: és látom, hogy Jehova titokban meghipnotizálta! Hölgyeim és uraim, ez tisztességtelen játék. Kétségtelen hogy a mi nagyra becsült fáraónk elengedte volna ezeket a terroristákat, csak hogy végre megszabaduljunk működésüktől. De ezek a kisebbségiek mindennél megátalkodottabbak, és országunkat mélyebbre kívánják taszítani mint valaha. Sajnálatos módon el kell mondjam azonban, hogy az eset elkerülte a bírók figyelmét, és a videobírót még nem találták fel...
Nyolcadik menet: tűz, és jégeső.
Eredmény: Hát az új termés oda. A raktáraink szerencsére még állnak. Sajnos az újonnan vett állataink, és a varázslóink által zombiként feltámasztott állatok is mind odavesztek. A gazdasági visszaesés elkerülhetetlen, az infláció két számjegyű lesz.
A fáraó viszont úgy tűnik zokon vette a korábbi beavatkozást Elohim részéről, így megint nem engedi el az ábrahámitákat. Ez már kérem az akaratok viadala. Az ország becsülete forog kockán!
Kilencedik menet: sáskák.
Eredmény: Hát kérem, ezek már nem sok kárt tudtak okozni. Igazából még jól is jött, legalább valami friss élelemhez jutott a lakosság. Mi is korsókba gyűjtöttük a sáskát, olajban pirítva laktató csemege. https://www.youtube.com/watch?v=BH-2r0ubfrg
A fáraó beleegyezne hogy elengedi Mózest és az ábrahámita férfiakat mind vele. Mózesen nem látom hogy ellenkezne... De várjunk csak! Igen! Már megint az nyomorult, csaló Jehova, hogy Ammit (https://hu.wikipedia.org/wiki/Ammut) falná fel a szívét, megint megdelejezi a fáraót! Távolítsák el innen ezt az alakot!
Tizedik menet: háromnapos sötétség.
Eredmény: Reméljük, közönségünket otthon érte ez a csapás, mi azóta a wc-re is alig találunk ki. De így is sikerült értesítést kapnunk a fáraónál történtekről, most már elengedné az egész pereputtyot. Természetesen egyiptom javait itt kell hagyniuk. Mózes ellenkezik, úgy tűnik ez patthelyzet. És nem igaz, az a nyavajás, aki Istenek Istenének is nevezi magát nagyképűségében, kihasználva a sötétséget, MEGINT BELEAVATKOZIK az események menetébe, és megkeményíti a fáraó szívét. Hát kérem, sokat elárul a népről milyen istene van. Nekünk itt van a cirógatnivaló Bastet (https://en.wikipedia.org/wiki/Bastet), nekik meg ott van ez a szörny. Hát miféle emberek ezek?!?
Tizenegyedik menet: az elsőszülöttek holokausztja.
Eredmény: hát emberek, ennyi volt. Ebben már semmi versenyszellem nincsen. Nemzeti gyásznapot hírdetett a fáraó. Alig támasztottuk fel másodjára is lemészárolt állatainkat, ismét elvesztettük őket. Vele családok százezrei, a teljes lakosság gyászol, még fáraónk is elveszítette elsőszülöttjét. A békák még valahol elment, de ebben semmi vicces nincsen!
És az egész be sem következett volna, ha az a csaló, álnok, kétkapura játszó, vérnősző "Seregek Ura" (mindenki tudja hogy országunkban minden seregek legfőbb ura a fáraó, ezzel is csak meg kívánja alázni tiszteletreméltó uralkodónkat!) meg nem keményíti fáraónk szívét mikor az meghallotta a fenyegetést. Igen, hölgyeim és uraim, jól hallották, nagyrabecsült uralkodónknak nem ment el az esze, ez mind az ábrahámita söpredék működésének eredménye. ezek a tények. De nem tehetünk semmit, a szabályok kötik a kezünket.
És ez már nem is Mózes meg a haverja Áron voltak. Ez teljes és nyilvánvaló csalás: Féltékenység maga mészárolta le gyermekeinket sajátkezűleg. Jól jegyezzék meg kérem: a gyilkosság el nem évülő bűncselekmény, ha valaha elkapjuk ezt az átkozott "Isten"-t, meg lesz büntetve. Megtaláljuk a módját hogy igazságot szolgáltassunk ezen a tömeggyilkoson.
De végre úgy tűnik, kiélte magát, és elkotródnak az ábrahámiták, akik annyi bajt hoztak országunkra.
Országunk olyan mélyre süllyedt a depresszióba, hogy már ahhoz sincs ereje a lakosságnak, hogy az ország kifosztását megakadályozza, mert ezek a senkiházi migránsok visznek mindent ami mozdítható. Az a felhő, illetve tűzoszlop amit esetenként látnak, mutatja merre mennek a gazemberek.
Tizenkettedik menet: a tenger szétválasztása.
Eredmény: Kérem szépen, ez már azért tényleg mindennek a teteje! Herr Gott visszajött, és ISMÉT MEGKEMÉNYÍTETTE a fáraó szívét,aki most üldözőbe vette a kivonuló ábrahámitákat. Hatszáz válogatott szekér üldözi a milliós tömeget. Pedig a legutóbbi népszámlálásunk szerint az egész országban nem voltunk ennyien... Ez is biztos valami csoda, a fene enné meg.
Az ábrahámiták látszólag öngyilkos vállalkozásba fogva mentek egyenesen a tenger felé, de az Mózes intésére kettévált előttük. Fáraónk pedig seregével bement utánuk. Emlékezzünk az Úr által megkeményített szive okozta elhúnyt uralkodónk, és serege balvégzetét.
Remélem, hölgyeim és uraim, tisztelt közönség, soha többé nem hallunk erről a #KeresztényKultúra dologról. Van elég bajunk anélkül is a sivataggal,az évenkénti áradással, és a nem is túl távoli Babilóniai Birodalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése