2018. július 25., szerda

Harun Yahya 10. - Evolúciós hamisítások

1) "A LÉGY EREDETE" - ja, jut eszembe: a legyek is repülnek! Akkor ők is madarak HY szerint? Vagy "szárazföldi állatok"? Vagy mi vaaan?

 "[Az evolúcionisták] azt bizonygatják,  hogy  néhány dinoszaurusz,  ahogyan  a képen  is  látható,  a  legyek hajszolása   közben   egy- máshoz  csapdosta  mellső lábait és „szárnyra kapva a levegőbe  emelkedett. ... Az  evolucionistáknak  el ő ször  is  ma- gyarázatot  kellene  találniuk  arra,  hogy honnan  tud  a  légy  ilyen  tökéletesen  repülni."






2) "Másrészt  viszont  egyetlen  olyan  lelet sincs, amely bizonyíték lehetne a legyek állítólagos evolúciójára." - nem? Mert jó, fosszíliákra ne is számítsunk, elvégre nincs csontvázuk, hülyegyerek. De van másik megoldás.Vagy ez most mi?


Persze olyanra hivatkozik aki '985-ben meghalt, szóval a 2VH után ha 10 évig volt a szakmában, addig meg jó ha múmiákat sikerült kikapirgálni Egyiptomban mint múltkutatás.

3) "A piltdowni ember" - meg is érkeztünk a fő témához. Senki nem vitatja hogy időnként akár szándékos hamisítások is előfordulnak. Hány, de hány pap hamisította Jézus fitymáját, Jézus keresztjének szilánkját, Jézus vérét, vérző szobrot, stigmákat, hittel gyógyítást, miegymást?
Aztán mindig jöttek a korrekt tudósok, és megcáfolták a hamisításokat és tévedéseket.
#ATudósokAJók

A többi esettel, sem ezzel részletesen nem kell foglalkoznunk a fenitek miatt.

4) "Az  Australopithecus és  a  csimpánz  közti óriási hasonlóság azt mutatja,  hogy  az  ember  őseként  bemutatott  Australopithecus valójában   egy   majomfajta" - na ez viszont már hazugság. Az Australopithecus NEM csimpánz.
Hasonlóságok pedig a későbbi embertípusokkal is van, szóval...

5) "azonban azt is hitték, hogy a „félig ember, félig majom” teremtmények nemcsak a régészeti leletek között, hanem a világ távoli tájain még elevenen is megtalálhatók."- ez így volt, keményen dúlt a rasszizmus abban az időben. És bizony ha nem fehér voltál, hát gyakran bíróságon kellett bizonyítanod hogy jogod van az emberi jogállásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése