2018. július 15., vasárnap

Harun Yahya 1., borító és fülszöveg

Ezzel nem raktiválom a blogot, csak erőforrásként használom.

A fickó ezt a szemetet írta:


Megkértek hogy szedjem ízekre.

Kezdjük a borítóval. Sőt, kezdjük inkább azzal, ki a felelős ezért az agyrombolásért.






Súlytalan képeskönyvek, pár turisztikai kiadvány, egy reinkarnációs szar, és az ufó-magazin kétszer. Nem épp kiemelt tudományos igényességű termékek. Itt viszont tudományos kérdésről lenne szó, mégis ők adták ki. Nyilván van az a pénz alapon.

Eredeti kiadó székhelye: Iszatnbul, azaz Törökország, azaz egy iszlám ország, azokban meg levágják a fejedet ha nem vagy muszlim. Nem mondom hogy ez egy olyan kiadó, de legalábbis indokoltak a kétségeim.

A címbe nem kötök bele, mert mindenki azt állít amit akar, a lényeg mivel bizonyítja. Ha semmivel, akkor kiröhögjük a teremből.

A címlapon szerepel a "darwinizmus" kifejezés, csakhogy mint volt már róla szó, ilyen -izmus nincsen, nulla ember hisz benne, értelmetlenség tehát emlegetni. Senki nem követi Charles Darwin tanait vallásos módon. Charles Darwin az Evolúció Tudományos Elméletét adta a világnak, nem holmi darwinizmust. Mint ilyen, állításait megvizsgálták, megpróbálták cáfolni és bizonyítani, ahol kellett a beérkező adatok alapján módosították, de az alapvető gondolatot a mai napig érvényesnek találták, és az elmélet erősebb mint valaha.

Az evolúciónak ideológiai háttere sincsen. Egyszerűen tény és kész.

Ki a szerző? Harun Yahya igazából álnév, ami rögtön rámutat hogy ez NEM tudományos publikáció, NEM tudja bemutatni semminek a "tudományos bukását", mert még a nevéről is hazudik.
Az eredeti neve az illetőnek Adnan Oktar, és hivatásos kretard, azaz kreácionista. Másnéven pap. Azaz nem tudós, hanem hivatásos szélhámos. Aki elhiszi amit mond, magára vessen.

Az evolúciót nem kell védeni, megvédi az saját magát. A tények azok makacs dolgok.
Azért tüntetik fel mindenhol bizonyított ténynek, mert az.
Ott ahol azt mondja minden (vonatkozó) tudományág cáfolja az evolúciót, HY egyszerűen HAZUDIK.
És ismételten: mivel az evolúció tudományos elmélet,semmiféle kötődése nincsen semmiféle ideológiához. Hogy a tudomány alkalmas legyen a valóság leírására, ezt a kompromisszumot meg kellett tennie.

Egyébként meglepően kevés manapság a materialista, köszönjük, leléphet.

Továbbá egy valóságos tézisnek nincs szüksége globális összeesküvésre. A HY által felvázolt változatban egyébként a világ népességének 90%-a részt venne, az meg milyen összeesküvés már?
Azért nem szükséges valami valósnak összeesküvésben bíznia, mert könnyebbé teszi az életet és pénzt hoz. Ostoba papokon kívül más nem dob el egy könnyebb életet. Nem könnyebb élet ígéretét, valami sosemlátott másvilágon, hanem itt és most, a való életben!

A fickó afféle török Dan Brown, és van még aki komolyan elhiszi amit az összeirkál?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése