2010. szeptember 16., csütörtök

Korán - 69-73.

------------A valóra váló / A valóság-------------

Végítélet ezredszer. A mostaniban kb. annyi az új, hogy mindenki megkapja a róla szóló könyvet.

a nemmuszlimokat a Pokolban: "verjétek láncra, hetven könyök hosszra!" "Nincs hát ma itt barátja, és eledele sem, csak genny"

A jósok is seggfejek.

"
Ha mondott volna (Mohamed Próféta) Mende-mondákat Ellenünk megragadnánk őt a jobbjánál, aztán elvágnánk a szívét (El-Uetín), és nem tarthatna vissza tőle senki sem közületek." - a probléma az, hogy a legelső hazugság amit Mohamed koholt, hogy Mr. A. egyáltalán létezik.

------------Az égbe való felhágás / A felvezető lépcsők-------------

Csak a feleségedet vagy rabszolganőidet dughatod.

"
Esküszöm a Keletek és a Nyugatok Urára!" - de ez vajon Mr. A-e? Eddig sehol nem merült fel hogy Mr. A. ura lenne a Nyugat(ok)nak is.

----------Noé-----------

"
És Allah földből sarjasztott benneteket sarjadék gyanánt" - ez új. Az emberek mint növények?

"
mondta Noé. "Ne hagyjál a földön egyetlen hitetlent sem! Ha otthagyod őket, csak félrevezetik a szolgáidat" - hát, a hívőkkel se lett jobb a helyzet xD

-----------A dzsinn(ek)-----------

"
És megpróbálták kifürkészni az eget, ám úgy találták, hogy tele van erős strázsával és tűzcsóvával." - he?

"
A mecsetek egyedül Allahot illetik meg. Ne fohászkodjatok hát bennük Allah mellett senkihez."

"
Amikor Allah szolgája fölállt, hogy hozzá fohászkodjon, csaknem agyonnyomták őt a tömegükkel. ... Mondd: "Akik azonban ellenszegül Allahnak és küldöttének, azoknak a gyehenna tüze lesz az osztályrészük, benne lakoznak örökös-örökké."" - kérdezz meg bárkit aki látott már ilyen szitut, és azt fogja mondani, fenyegetni a tömeget ROSSZ ÖTLET.

-----------A beburkolózott-------------

"
Ó beburkolózott! Kelj fel az éjszaka nagy részében, vagy a felében, vagy végy el abból egy keveset, vagy adj hozzá! És recitálva recitáld a Koránt!"

"
Az éjszaka kezdete nagyobb összhangot teremt a szív és a nyelv között és igazabb szóra bír" - éppenséggel mivel a sötétségben rosszabbul látunk, könnyebb hazudni.

Mr. A. "
a Kelet és Nyugat Ura" - hová lett a többesszám?

Ítéletnap: "
a hegyek szerte szóródó homokhalmokká válnak." - most repkedni fognak vagy porrá esnek?
Aznap minden gyerek megőszül.

"Adjátok hát elő a Koránból azt, ami nem esik nehezetekre." - a többit pedig hallgasd el?

"
Olvassatok hát annyit, ami nem esik nehezetekre." - sajna csak Koránt. És miért nem kell megismerniük az EGÉSZET? Elvégre különben honnan tudnák mit vár el tőlük a Führerük, aki ha nem tartja be a dolgát a sok rabszolga "iszonyatos végzet"-be taszítja őket? Hm?

"
adjatok Allahnak tisztességes kölcsönt" - he? Miért lett Mr. A. hirtelen ilyen anyagias? Miért vágyik hirtelen "evilági" dolgokra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése