2010. szeptember 8., szerda

Korán - 33. A pártok / A klánok

Egy próféta ne engedelmeskedjen a "hitetleneknek (és a "képmutatóknak"). - van egy olyan érzésem hogy azt a prófétát hamar le fogják csukni...

"Allah nem helyezett egy ember belsejében sem két szívet" - éppenséggel erősen gyanítom hogy született már ember két szívvel. Persze mivel Mr. A. soem létezett, így nyilván nem ő rakta oda...

Az örökbefogadásnál a nevelőapát nem lehet apának tekinteni, csakis a vér szerinti apát (amiről mint tudjuk, elég bizonytalan meghatározni, azért kell folyton az a genetikai teszt erre...). Ha erre nincs mód, akkor testvérként kell kezelni. Az anyák? Azokba faxom!

A rangsor: próféták - vér szerinti rokonok - egyéb hívők. A hitetleneket temrészetesen ki kell írtani, mert Mr. A. könyörületes.

Ha egy próféta rossz katonai döntést hoz, és emiatt pl. védtelenül marad a hátországod, elvágják az utánpótlásotokat - pofa be! Engedelmeskedj te szar!

Észrevettétek már hogy Mr. A-nak csak ártani "könnyű"? Építő dolgot tenni viszont soha nem illetik ezzel a jelzővel...

Ha a feleséged többé nem akar muszlim lenni, akkor méltó válási pénzzel válj el tőle harag nélkül. (Nem csoda hogy folyton probléma van abból ha arabokkal házasodnak fehér nők. Természetesen ezzel nem azt mondom hogy muszlim = arab (vagy fordítva), de jellemzően az arab országok közt vannak a muszlim országok muszlim törvénykezéssel...)

Egy próféta feleségei nem hagyhatják el a házukat/lakásukat. "A
llah Kedves és Hozzáértő." (Ne kérdezd mi az összefüggés a két dolog között, mert nekem aztán fogalmam sincs.)

Mr. A. egy csomó mindenkinek (hosszas felsorolás) "óriási fizettséget készít elő". A felsorolás szerint jobb ha nem szexelsz. Soha.

Ha Mr. A., vagy a "küldötte" azt mondja hogy X és Y házasodjanak össze, akkor befogják a pofájukat és összeházasodnak.

Vmi Zeidhez hozzáadta Mohamed a fia feleségét, mert a) Zeid kívánta az asszonyt b) ebben nincs semmi kivetnivaló (az iszlám szerint).

Mohamednek nem voltak fiúgyermekei. (elvégre szexelni nem jó a Korán szerint)

Ha egy muszlim muszlim nőt vesz el, de még azelőtt elválnak hogy dugtak volna, a nő azonnal újraházasodhat.

Mohamed bárkit elvehet feleségül: rabszolganőket, az unokahúgát, vagy bármely hívő nőt (akkor a saját lányát is?), feltéve hogy az felkínálkozik (rabszolganőknél természetesen ez a kitétel nem létezik). Ha túl sok a felkínálkozó, hát rotációban váljon el tőlük és vegye el őket.

A próféta feleségeivel csak egy függönyön át állhatsz szóba. El nem veheti senki Mohamed feleségeit vagy özvegyeit.
A próféta feleségei mindazonáltal BIZONYOS személyek elétt mutatkozhatnak függöny-fátyol nélkül.

"
Allah és az angyalai dicsérik a prófétát."

"
Ahol csak rájuk (nemmuszlimokra) lehet lelni, el kell fogni őket és könyörtelenül megöletnek. Ez Allah szokásos eljárása"

"
Azon a napon, amikor orcájuk (a nemmuszlimoké) nyárson sül a tűzben" - ?!?

Mr. A. eredetileg felajánlotta
az egeknek, a Földnek és a hegyeknek hogy imádják M. A-t, de azok féltek, így a megbízatást az ember kapta, aki bizony kegyetlen és tudatlan (mondja a Korán). Az embernek azértvan ilyetén természete "hogy Allah megbüntesse a képmutató férfiakat, és a képmutató nőket és a társító férfiakat, és a társító nőket." "Allah mindig is Megbocsátó és Könyörületes volt." - LOL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése