2010. szeptember 15., szerda

Korán - 57-62.

------------(A) vas-------------

Mr. A. "az első és a végső, a Nyilvánvaló, és a Rejtett."

"
Tudnotok kell, hogy az evilági élet csak játék, mulatozás, cicoma, dicsekvés egymás között és vetélkedés a javak és a gyermekek gyarapításában." - mi???

A szerzetesség kamu, csak az emberek találták ki maguknak, Mr. A-nak nincs köze hozzá.


Az embereknek SEMMI nincs hatalmában.

------------A vita / A nő aki vitázik-------------

Ne szidd a saját anyádat.
"
kik ezekkel a szavakkal válnak el a feleségeiktől, hogy: "olyan legyél nekem, mint az anyám háta!", aztán megismétlik azt, amit már kijelentettek, azoknak engesztelésképpen egy rabszolgát kell felszabadítaniuk, mielőtt újra illetnék egymást." "Allah hozzáértője annak, amit cselekszetek."
"Akinek erre nincs meg a lehetősége, annak két egymásra következő hónapig kell böjtölnie, mielőtt újra illetnék egymást. Aki nem képes erre, annak hatvan szegényt kell táplálnia." - egy rabszolga ennyire skba kerülne?

"
A titkos beszéd a sátántól való, hogy elszomorítsa azokat, akik hisznek. Ám ő nem okozhat semmiféle kárt nekik, csak, ha Allah megengedi." - azaz a Sátán ártatlan. Egyedül Mr. A. hibáztatható mindenért.

"
Ha négyszemközt akartok beszélni a küldöttel, adjatok a beszélgetés előtt adományt!" - mindíg csak a pénz...

Ne szövetkezz nemmuszlimokkal.

"
Allah írásban rendelte el: "Bizony, győzni fogok, én és a küldötteim!"" - csak azt nem értem egy passziánszban, ahol még a véltelennek sincs szerepe, ez mitől olyan tutti?

Ne szeresd a nemmuszlimokat.

------------Az összegyűjtés / A száműzetés--------------

"
Allah ... a Király, a Szentséges, a Béke, a Biztonság, az Uralkodó, a Büszke, a Kényszerítő."

-----------A próbának alávetett nő / A nő akit megvizsgálnak-------------

A nemmuszlimok ellenség.

"
Szép példaképetek volt pedig Ábrahámban ... amikor azt mondták a népüknek: "... Megtagadunk benneteket. Viszály és gyűlölség támadjon közöttünk örökre, amíg nem egyedül Allahban hisztek!"" - ja, szép. Egynesen gyönyörű!

"
Nem használnak majd nektek ... a vérrokonaitok" vs. "Kivétel Ábrahám szava, amelyet atyjához intézett: "Bocsánatot kérek a számodra"

Muszlim nő nem házasodhat nemmuszlimmal.

--------------A sorok (katonai értelemben)--------------

"
Allah azokat szereti, akik az Ő útján csatasorokban harcolnak".

Ki a fene az az Ahmed?

--------------A péntek / A gyülekezet----------------

Mr. A. "
az, aki elküldött az analfabéták közé egy közülük való küldöttet" - de mimnek mutogatsz írástudatlanoknak egy irományt? Teljesen értelmetlen.

"
Mondd: "Ti, akik zsidók vagytok! Ha azt gondoljátok, hogy a többi embert kizárva ti vagytok Allah gyámolítói, akkor kívánjátok a halált - ha az igazat mondjátok!"" - uhm, szóvalaz iszám egy öngyilkos-szekta?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése