2010. szeptember 8., szerda

Korán - 34. Sába, 35. A termtő / Az angyalok

Mr. A. újabb címe: Háládandó.

Dávidnak adta Mr. A. a vasöntés tudományát.
Salamon fémfolyókat kapott, rabszolgának meg a szelet és dzsinneket. Amelyik dzsinn nem volt hajlandó úgy táncolni ahogy ő fütyült, ment a Pokolba.

A sábaiaknak Mr. A. adott két kertet hogy zabáljanak. Azok azonban éhségsztrájkoltak, ezért gátszakadást csinált Mr. A., majd adott két másik kertet az előzőek helyett csupa gazzal. (Tegyük fel létezett Sába királysága, mint ahogy az korántsem biztos. Két kert alkotna egy egész országot? Ez most komoly? De tegyük fel ez csak szimbólikus, de az árvíz nyiván ne. Ez érdekes is lehet valaki olyannak mint a fickó aki Tróját kiásta. De szerintem csak úgy járna az illető mint aki Arthur király kerekasztalát keresi...)

"Hát büntetünk mást, mint hálátlant?!" - tudod Mr. A., a könyörület nem azt jelenti - legalábbis a zsidókeresztény-muszlim mondakörön kívül - hogy nem bántom aki jót tett velem. Még csak nem is azt hogy nem bántom aki nem ártott nekem. Hanem hogy nem bántom aki ártott nekem.

Mr. A. egyszer akkora városokat csinált amiket egy éjjel és egy nappal folyton menve lehetett csak átszelni (legalábbis ennek az olvasatnak van csak érteme). De a városok lakói még ennél is nagyobbat akartak, ezért "
porrá zúztuk őket.".

Mr. A. "
Magasztos és a Nagy".

"
Minden emberhez küldtünk el téged (gondolom Mohamedet), hogy örömhír-hozó és intő légy." - hát, Mr. A. akkor szar munkát végzett. Mohamed alig jutott el valameddig a Közel-Keleten. Nem járt z oroszoknál, Kínában, az eszkimóknál - hogy az indiánokat és az ausztrálokat már ne is említsük.

Gazdag emberek nem lesznek muszlimok. (Erről szólt valaki a Kuwaiti császárnak, vagy akármi is a rangja?)

Mr. A. megkérdezi az angyalokat hogy őket imádták-e az emberek? És az lesz elítélve aki az yalok helyett a dzsinneket imádta?

"
Mondd: "Nem kérek tőletek fizetséget. Ez a ti javatokra szolgál. Az én fizetségem egyedül Allahra tartozik. És Ő minden dolog tanúja." Mondd: "Ha tévelygek, a magam kárára tévelygek." - van egy jó tesztem minden önjelölt iszlám próféta esetén: bezárjuk egy cellába étlen-szomjan egy hónapra. Ha nem hal szomjan a hónap végére, esetleg szóba állunk vele. Vn jelentkező?

-----------------------

Az angyalok mindíg kettesével,
hármasával vagy négyesével járnak. (?)

Mr. A. képes új dolgot teremteni akár most is. (Akkor teremtsen valami itt az orrunk előtt wakker!)

édesvízű tenger?

A már meghaltakhoz nem szól Mr. A. intője. Ellenben minden népben volt már muszlim hittérítő minden generációban! (Ennél nevetségesebb kijelentést...)

"Avagy adtunk-e nékik valamely Írást, úgy, hogy ők nyilvánvaló bizonyítékok birtokában vannak efelől?" - szorosan véve ez a Koránra sem igaz. Tágabb értelemben pedig az összes írással rendelkező valásra. Mort melyiket szeretnétek? Végülis mindegy mit szeretnétek. Az első az igaz.

Ha Mr. A. nem tartaná vissza őket, az egek és a föld elenyészne!

Ha pedig Mr. A. "mindenre képes", akkor etermtsen egy követ amit nem tud felemelni xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése