2010. szeptember 9., csütörtök

Korán - 37. A felsorakozók (hadseregben) / 38. Szad (fonetikus ejtés szerint)

"Ura az egeknek és a földnek, s ami a kettő között van és Ura a Napkeleteknek." - én Napnyugatnak? És Északnak és Délnek?

legalsó égbolt?

Mr. A. csillagokkal dobálja a nemmuszlimokat. A csilagok nyilvánvalóan a Korán szerint is apró kövecskék...

A Paradicsomban: "
egymással szemben elhelyezett kereveteken; kupát hordoznak körbe közöttük, amelyben olyan forrás nedűje van, amely áttetsző és gyönyörűség az ivóknak; nincs miatta fejfájás és nem részegednek le tőle.Mellettük lesütött tekintetű (nem foglalkoznak mással csak a férjükkel), nagy szemű nők, olyan a színük, mint a tojás fehérje."

zaqqúm fa: "Olyan fa az, mely a Pokol gyökeréből sarjad; a gyümölcsei olyanok, mint a sátánok fejei. És ők (a nemmuszlimok) bizony abból esznek és azzal töltik meg a gyomrukat. Utána forrásban lévő víz keverékét isszák rá. Aztán bizony a Pokolba lesz visszatérésük."

Ábrahám azt álmodta hogy feláldozza a fiát, ezért megkérdezte a fiát (melyiket?) hogy ellenére volna-e a dolog? Azt nem zavarta különösebben. Persze ebből a verzióból sem marad ki a közbeavatkozás.

128. sor: "
kivéve Allah őszinte szolgáit." - érdekes megemlíteni hogy az angol változatban "együgyű szolgái" szerepel.

Jónás buta története.

Mr. A. buzi. Elvégre hogy dughatott volna nőt férfi helyett????

----------------------

Szasz! Tószt! A rohadt mocskos hitetlenek, hukk! Hát sose fogynak el? Moty-moty-KURVAANYÁD-moty.

"
Dávidra! És kényszerítettük a hegyeket, hogy vele együtt magasztaljanak minket este és pirkadatkor, és a madarakat seregestől. Mindenki hozzá fordul megbánásra mindig készen. És megerősítettük a királyságát és adtunk néki bölcsességet és biztos ítélőképességet a vitás ügyekben (Feszlil khitab)." - valaki keveri Salamont Dáviddal...
Egy ítélkezést is elmond. Két "kereskedő" átmászott este a palota falán és belopóztak Dávidhoz. Az meg jól megijedt. Azok mondták hogy nyugi, csak ítélet kéne, mert valami fennforgás volt holmi bárányokkal, amiben én nemigen látom a problémát.
Dévid mindenesetre felmentette őket - aztán reggel, mikor már nem volt egyedül Dávid a gyáva, szólt az őröknek hogy fogják le a két fickót, majd jól megvesszőzte őket!

Mr. A. egyszer egy Salamon-hasonmást ültetett Salamon trónjára, mire Salamon egy überbirodalomért könyörgött, ami tetszett Mr. A-nak.

a dzsinnek/sátánok közt vannak búvárok is!

Jób vizet fakaszt egy lábdobbantással!
Aztán jól elverte a feleségét.
Milyen kiváló szolga ő!

a Paradicsomban: "
s lesütött szemű, s velük egyidős nők (Hurik) lesznek mellettük." - képzelj csak el néhány 90 éves szűzlányt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése