2010. augusztus 20., péntek

Korán - 27. A hangya(k)

Blablugy.

""
Mózes! ... Dobd el a botodat!" Amikor látta, hogy az mozogni kezd, mintha dzsinn lenne" - érdekes kép, és biztosan nem kígyó.

"
és dugd bele a kezedet a ruhakivágásodba, fehéren jön elő, minden baj nélkül. Ez a Fáraónak és népének szóló kilenc csodás jel egyike." - és a 10 csapás tovább csökkent nyolcra ezzel! Ami megint ellentmondásban van azzal, hogy a Koránban Mózes Fáraónak mindössze 1 (vagy 2) trükköt mutatott be. Amihez ha nagyon akarjuk hzzávehetjük a szétválasztott tengert. De az még mindíg csak 3, és nem 9. És a 10 csapás még sehol sincs.

Salamont Mr. A. megtanította a madarak nyelvére!

"
Összegyülekeztek Salamonnak az ő csapatai: dzsinnekből, emberekből és madarakból, és sorba állíttattak. - LOL

A hangyák beszélnek!

"
És szemlét tartott (Salamon) a madarak fölött és azt mondta: "Hogyan lehet az, hogy nem látom a búbosbankát? Vagy talán távol van? Bizony, súlyos büntetéssel sújtom, vagy levágom őt, vagy pedig hozzon nekem valami nyilvánvaló magyarázatot!" - LOL
Sába népe a Napot imádta. - hozta a hírt a búbosbanka. Salmaon így reagált:
Salamon azt mondta: "Meg fogjuk nézni, vajon igazat mondtál-e, vagy hazug vagy-e a hazugok között!" - de miért van hogy aki így reagál egy muszlim hittérítővel szemben annak "nincs esélye"?
Salamon mindenesetre levelet küldött Sábának, azk ajándékokat küldtek vissza mert nem volt kedvük harcolni. Ezt Salamon visszautasította és elindult megsemmisíteni Sába birodalmát.

Az ifritek a dzsinnek egy fajtája.

Salamon ellopatta majd szétverette Sába trónját.
Sába elment Salamonhoz, akinek ugye semmi nem kellett ezen a világon - UGYANIS MEGVOLT MINDENE. Üvegpalota, hatalom, bazinagy sereg - amit csak el bírsz képzelni. Így könnyű...
Sába látva hogy kifizetődőbb Mr. A-nak dolgozni rögtön kijelentette hogy csatlakozik. Ja, és szegény még sose látott tükröt, azt hitte víz, így "felfedte lábszárát" - hú micsoda erotika!
A köpönyegfordítás persze nem minden sábainak tetszett. Ezért Sába szónokolt a népnek, mire már csak kilencen terjesztették a 'régi' hitet. Megtervezték hogy kinyírják Sábát. De Mr. A-ék megelőzték őket és kiírtottak minden sábait, plusz lerombolták házaikat. Mr. A. büszke és könyörületes!

"
Allah mellett egy másik isten? Nem! Ők olyan emberek, akik eltérnek az igaz úttól." - lol, Zeusz mint ember :D

"
Vagy ki tette a földet szilárd lakhellyé, és a hasadékait folyókká, és helyezett rá szilárdan rögzített hegyeket, és tett a két nagy víz közé gátat?" - szkás szerint rossz a kérdésfeltevés. Nem "ki", hanem "mi" az elsőként felteendő kérdést. És az asztrofizika és geológia elég jó képet adnak hogyan formálja a temrészet önmagát - mindenféle isten nélkül.

"
örömhírként hirdessék kegyessége előtt az esőt" - és mint emlékszünk ennek kapcsán: "Pusztító esőt záporoztunk rájuk. Szörnyű azok esője, akik intést kaptak!"

"
"Ha már porrá változunk mi és atyáink, vajon új életre hozatunk elő? Mi és atyáink már korábban is ezt az ígéretet kaptuk. Mi más ez, mint a hajdanvoltak mesés történetei?" Járjátok be a földet, és figyeljétek meg, hogy milyen végre jutottak a bűnösök!" - felőlem inkább nézzük azt, mire jutottak a hívők. Mutass egyet amelyik feltámadt!

"
És rettegni fog akkor mindenki, ... kivéve azokat, akiket Allah akar. ... És látod majd, hogy a hegyek - amelyeket mozdulatlanoknak gondoltál - elindulnak, a felhők járásához hasonlóan." - kac, kac

"
Akik pedig rossztettel jönnek, azok arccal dobattatnak be a Pokol tüzébe."

"
Mi másért illetne fizetség benneteket, mint azért, amit cselekedtetek?" - hát, legalább gondolatrendőrség nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése