2010. augusztus 14., szombat

Korán - 23. A hívők, 24. A fény

A feleségeidet vagy a rabszolganőidet bármikor megbaszhatod.

"egek hét útja"?

Noé hajóján minden állatból volt kettő.

"Pusztuljon az a nép, amely nem hisz (ti. nem muszlim)!"

"
Újra meg újra hirdettettek nektek a verseim; jeleim" - tudod ha nem csak beszélnénk róla, hanem tapasztalnánk is...

hét ég van

Feltesz egy csomó krédést elméleti síkon, és minddel azt képzeli erre az eredményre jutna: "
Azt fogják mondani: "Minden Allahé."" - csakhogy ez korántsincs így!

"
És amikor megfuvatik a trombita, azon a napon nem lesz köztük vérrokonság és nem kérdezgetik egymást."

"
Akiknek a mérlegserpenyőik súlyosak lesznek, azok boldogulnak."

A Pokolban lévők vicsorítanak.

Allah a Király. Tehát Allah = Elvis, István, de maga Jimmy is!

"
Aki Allah mellett másik istenhez fohászkodik, anélkül, hogy bizonysága lenne rá" - no és ha VAN bizonysága?


----------------------


Ha egy férfi és egy nő paráználkodik, mindketten 100-100 korbácsütést kapnak. (20 korbácsütés általában halállal végződik már.) Az ítéletnél hívők (muszlimok) egy csoportjának jelen kell lennie.

Parázna férfi csak parázna nővel házasodhat. (De parázna nő nem?) Muszlimoknak ez tilos.

Aki "tisztes férfjes nőt" vádol ilyesmivel de nem hoz 4 tanút az 80 korbácsütést kap, és többé semmilyen ügyben nem lehet tanú.

Ha valaki a saját feleségét vádolja, tanúk helyett elég ha ötször megteszi ugyanazt a tanúvalláomást (hogy megfeleljen az előző passzusnak).

Ellentanúk (4 db + a vádlott vallomása) esetén a vád semmis.

"Allah kiengesztelődő és bölcs."

"
Allah Gyengéd és Irgalmas" (és visszanő a bőrük miután elégett hogy még jobban szenvedjenek! Ilyen gyngéd Mr. A.!)

"
Ti hívők! Ne lépjetek be mások házába, amíg nem kértek engedélyt, és nem üdvözlitek a ház népét!" Ha nincs ott senki nem mehetsz be. "És ha azt mondják nektek: "Forduljatok vissza!", akkor forduljatok vissza!" (Érdekes lehet egy ilyen országban a rendőrség működése...)
"
Ám nem róható föl vétketekül az, hogy lakatlan házakba lépjetek be, ahol van valami, ami hasznos nektek."

"
És mondd a hívő nőknek, hogy süssék le a tekintetüket és ügyeljenek a szemérmükre és ne mutassák a díszeiket, csupán azt, ami látható és kendőzzék el ruhakivágásukat és ne mutassák a díszeiket, kivéve férjüknek, atyjuknak, apósuknak, fiaiknak, férjük fiainak, fivéreiknek, fivéreik és leánytestvéreik fiainak, asszonyaiknak, a rabszolganőknek, akiket jobbjuk birtokol, a férfiaknak, akikben nincs nemi vágy, és a gyermekeknek, akik még nem tudnak semmit a nők szemérméről. És nem szabad a lábukkal dobogni, nehogy kitudódjék az elrejtett díszük." - és amiatt kénytelenek a muszlim nők hijabot hordani... Fura módon az ezt megelőző sort: "Mondd a hívő férfiaknak, hogy süssék le a tekintetüket és ügyeljenek a szemérmükre!" nem emlegetik olyan gyakran...

Ha nincs pénzed ne házasodj.

Csak a pénz miatt ne kényszerítsétek rabszolganőiteket prostitúcióra ha ők nem akarják.

"
E lámpa (Mr. a. fénye) olyan épületekben van" - ezek szerint Mr. A. fénye el van rejtve?

"
félelem tölti el őket egy olyan naptól, amikor tótágast állnak a szívek és a szemek" - lol, főleg a szemekre

"
És felhőhegyeket bocsát le az égből, amelyekben jégeső van és azt talál el vele, akit akar" - LOL

"
Allah forgatja az éjszakát és a nappalt." - haha, csak képzeld el: középen a lapos Föld, körülötte egy gömbhéj, belsejébe felfestve a Nap és a Hold a csillagokkal, és egy tekerőkarral forgatja az egészt mint egy zenedobozt :DDDDDDD

"
És Allah mindenféle állatot teremtett vízből. Egyesek közöttük a hasukon mozognak, mások két, ismét mások pedig négy lábon járnak." - de vajon miből lettek a rovarok (amiknek általában 6 lába van, és többen vannak mint a többi állat)?

"
Amikor azonban a hívők szólíttatnak Allahhoz és a küldöttéhez, ..., akkor ők csupán azt mondják: "Hallunk és engedelmeskedünk."

Ne esküdözz, hanem engedelmeskedj!

"
Akiket a jobbotok birtokol és akik nem érték el még a serdülőkort közöttetek, azoknak három ízben kell engedélyt kérni tőletek hogy beléphessenek hozzátok: a hajnali imádkozás előtt, amikor a déli hőség idején leteszitek a ruhátokat és az esti imádkozás után. Három időszak ez, amikor látni lehet a szemérmeteket. Sem nektek, sem nekik nem róható föl vétekül, hogy ezek után megfordultok egymásnál engedély nélkül."

Serdülőkor után a fiúknak elég egyszer engedélyt kérni.

A nők akiknek koruk miatt már nem lehet gyerekük nem probléma ha a "külső ruhájukat" levetik figyelmztetés nélkül, bár ez továbbra sem javallott.

"
Nem lehet felróni sem a vaknak, sem a nyomoréknak, sem a betegnek és saját magatoknak sem, ha esztek a házatokban, vagy atyáitok házában, vagy anyáitok házában, vagy fivéreitek házában, vagy nőtestvéreitek házában, vagy apai nagybátyáitok házában, vagy apai nagynénéitek házában, vagy anyai nagybátyáitok házában, vagy anyai nagynénéitek házában, vagy olyan házban, amelyhez kulcsotok van, vagy a barátotok házában. Nem róható föl vétketekül, ha ilyenkor együtt vagy külön esztek."

Egy muszlim nem távozhat anélkül hogy engedélyt kérne rá a házigazdától.
"
És ha engedélyt kérnek tőled valamilyen ügyükben, akkor adjál engedélyt közülük annak, akinek akarsz és kérj bocsánatot nekik Allahtól! "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése