2010. augusztus 14., szombat

Korán - 25. A megkülönböztető (kritériumfelállító), 26. A költők

Sieg Heil annak aki elküldte Mr. M-et (azaz Mr. A-nak).

"Ők azonban más isteneket választottak helyette, akik nem teremtenek semmit, hanem ők maguk teremtmények, akik még saját maguknak sem képesek ártani vagy használni"

hogyan készült a Korán igaziból: "
Ez ... amit Mohamed koholt, és amiben mások segítettek neki. ... A hajdanvoltak mesés történetei ezek, amelyeket leíratott magának. Ezeket diktálják neki reggelente és estelente."

A Paradicsomban paloták is lesznek.

A Pokolba kerülők egymáshoz vannak bilincslve (a nyakuknál fogva ha még emlékszünk).

Mr. A.:
"Menjetek el ahhoz a néphez, amely hazugságnak nyilvánította a jeleinket! És mind egy szálig megsemmisítjük őket."

Mr. A. egy városra "gonosz eső"-t bocsátott (és ezzel kiírtotta).

Éjszaka tessék aludni. Éjszakai műszak? Még mit nem!

"
Aki hitetlen, az kész az Ura ellen segíteni a sátánt." - miért kell mindíg ilyen hülyeségeket mondani?

"
És ha azt mondják nekik: "Boruljatok le a Könyörületes előtt!" - azt mondják: "Mi az, hogy Könyörületes? Boruljunk le valami előtt, amit te parancsolsz nekünk?" És ez csak növeli a nemtetszésüket." - és jogosan ha engem kérdeztek. Mert végülis azt követeli, hogy - ok nélkül - boruljunk le ŐELŐTTE.

"
Áldott az, aki az égre ... világító Holdat tett oda." - a Hold mind világító égitest, LOL

"
Ő az, aki elrendelte az éjszaka és a nappal váltakozását annak számára, aki hallgatni akar az intő szóra, vagy hálás akar lenni." - ööö: akkor a többiek számára nem váltakozik a nappal és az éjszaka, vagy mi?

"
És akik, ha hozzájárulást adnak, se nem mértéktelenek, se nem fösvények - a kettő között van a helyes" - ez egy jó gondolat. Bár én "hozzájárulás" alatt általánosabb dolgot értek mint ő. És nem teszek bigott megkülönböztetést.

"
a Paradicsom felső terme" - ?

"
Mondd: "Az én Uram nem törődik veletek - csupán a ti fohászotokkal." - remek zárszó, eh?


----------------


Éljen HoSiMin! (vagy ilyesmi)

"Vajon nem látták, hogy mindenféle pompás növény fajtából mennyit sarjasztottunk a földön?" - hát nem. A növények vadon nőnek maguktól, meg evolúció; és akkor még nem is beszéltünk a mesterséges termesztésről és szelekcióról ahol az ember alakítja ki és serkenti növekedésre a terményt...

"Ő az egek és a föld Ura, és azé, ami a kettő között van, ha szilárd bizonyosságotok van." - csakhogy lépten nyomon elmondatik a Koránbban, hgy a nemmuszlimok nem kaptak Mr. A-tól "szilárd bizonyosságot", hanem inkább "félrevezetést". Khm.

Tudjátok mi ötlött fel bennem a botos "csoda" (Mzes vs. Fáraó) kapcsán? Hogy bár Mr. M. botja elnyelte a többiek botjait és köteleit, azok egyértelműen, nem Mr. A. nevében, meg tudták csinálni a botos trükköt. Minek hódolnál be hát Mr. A-nak? Hol ebben a "csoda"?

"
és ha megbetegszem, akkor Ő gyógyít meg" - ne menj orvoshoz

"
Emlékezz arra, amikor Noé, az ő testvérük azt mondta nékik: "Nem óvakodtok Allahtól?Én vagyok a ti szavahihető küldöttetek." - Körkörös érvelés: elhihetitek amit mondok mert most mondom hogy elhihetitek amit mondok. És akkor még csodálkozik hogy nem hiszik el. Ej, ej.

"
építetek a magatok mulatságára ... óvakodjatok inkább Allahtól és engedelmeskedjetek nekem!" - csakk ibújt a szög a zsákból!

"
És továbbra is házakat faragtok-e ügyesen a hegyekből? ... És ne engedelmeskedjetek azok parancsának, akik semmibe veszik a határokat, akik romlást terjesztenek a földön" - bár ne lenne a kipontozott rész... Ami szerint házat építeni rossz dolog, házakat, civilizációt lerombolni pedig jó.

"
Hozzál hát jelet, ha igazmondó vagy az igazmondók között!" "Ez egy nőstényteve"" - hát NEKEM egy teve a karámból nem jel.

Tilos férfiaknak férfiakkal dugni.

"
És mi megmentettük őt (lótot) és háza népét mind kivéve egy öregasszonyt." - most egy öregasszonyt, vagy Lót feleségét?

"
Bizony, ezt a Koránt a teremtmények Ura küldte le ... Vajon nem volt nekik jel az, hogy Izráel fiainak a tudósai tudtak róla?" - Hát bizony nem. Mert miből áll egy későbbi időpontban beleírni valamit ami korábban történt?

"
hiszen távol vannak tartva annak a hallásától, ami az égben elhangzik." - de akkor hogy várható el tőlük hogy azt csinálják ami "az égben elhangzik"?

A sátánk hallgatóznak és a legtöbb hazudik (is?).

Tartsd távol magad a költőktől! A hazug disznók! Csak a bajt keverik! (És nyilvánvalóvá teszi hogy egyíes emberek össze-vissza hazudoznak csak hogy jól megéljenek belőle - mint Mr. M., hehe.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése