2010. augusztus 12., csütörtök

Korán - 18. A barlang

Mr. A.: "És ami kisarjad rajta (a földön), azt bizony fölperzseljük és a földet kopár fennsíkká tesszük."

Egyszer történt akárhol hogy pár ifjú kérte Mr. A-t hogy mentse meg őket. Erre Mr. A. megsüketítette őket évekre. Aztán feltámasztotta őket (?) azért hogy meglássa, ki számolja ki pontosabban mennyi időt töltöttek el a barlangban. (a válasz: a KGB. Bevallották! LOL)

A legnagyobb bűn "hazugságot koholni Allah ellen".

A srácoknak kutyájuk is volt. Ma is meg lehet nézni ahogy a barlangban ülnek. Úgy néz ki mintha ébren lennének, pedig valójában alszanak. Vagy tökmindegy, mert ez csak egy történet wazze!

Bármiről csak úgy mondd hogy megteszed, hogy hozzáteszed: ha Allah is úgy akarja.

Mr. A. mindenben maga dönt. Demokrácia? Még mit nem!

A pokolban mindenki tűzben ég, és füst veszi körül mindüket. Ha segítségét könyörögnek, akkor olvasztott érc-szerű vizet kapnak az arcukba, had perzselje őket!

Aki a mennybe kerül az arany karpereceket kap, meg zöld köntöst, és "kereveteken" pihennek.

Jön egy példabeszéd két gazdáról, akiknek mind pont ugyanannyiuk volt. Az egyik azonban azt mndta neki többje van (ő volt a rossz). A másik azt mondta úgyis letarolja majd a szomszédja egész szarát egy meteor (kőeső, mármint) (ő volt a yo arc).

A Pokol egy völgy. A nemmuszlimok nem kerülnek majd rögtön bele, előtte csak megmutatják nekik, had szenvedjenek még jobban.

"
És emlékezz arra, amikor Mózes azt mondta a legényének: "Nem nyugszom addig, amíg el nem érem azt a helyet, ahol a két tenger egyesül, vándoroljak bár hosszú évekig!"Miután ők ketten elérték a helyet, ahol a kettő egyesült, elfeledkeztek a halukról." - és ennyi a történet! Milyen halról van itt szó? Teljesen értelmetlenné kezd válni ez a hülyeség!
A hal amúgy feltételezem füstölt volt, de a Sátán babrált valamit, és a tenger felé vette az útját.
"Ez az, amit kívántunk" - mondta erre Mózes.

Mózes hirtelen ötletből beállt "szolgálni" valakihez (azaz követőjévé, hívévé vált). Akit követett először szó nélkül elsüllyesztett egy hajót, aztán megölt egy fiút, majd mikor nem kaptak enni felújítottak egy falat. Mózes pedig minden alkalommal megszegte a megállapodásukat.
A magyarázatok pedig ezek lettek: a hajón mindenkit kinyírt mert volt köztük EGY akinek nem tetszett a pofája. A srácot azért ölte meg mert annak szülei muszlimok voltak. A falat meg azért csinálta meg mert alatta kincs volt, és az árvák akiké lett volna még a végén kiáshatták volna.
Így kell viselkednie egy jó muszlimnak!

83: "A Kétszarvú". Ez állítólag maga Nagy Sándor - de ő a Koránnal ellentétben nem volt muszlim, sőt: politesita volt.

A Nap egy iszapos forrásban nyugszik le.

Góg és Magóg!

Két hegy között feltöltötte Nagy Sándor vassal, majd az egészet felizzíttatta, majd az egészet még egy bevonattal is ellátta.

"
Mondd: "Hogyha a tenger tinta lenne az én Uram szavai számára, bizony, kiapadna, mielőtt Uram kifogyna a szóból, akkor is, ha még egyszer annyit hoznánk pótlásul."" - a Korán akkor mire föl?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése