2010. augusztus 13., péntek

Korán - 21. A próféták, 22. A zarándoklat

Közela világvége! (2000+ év az nem "közel...)

"Egy város sem hitt előttük" - tudod most kezd leesni: városok nem hisznek. A városok nem élnek. Az emberek élnek. Hiába győzöl meg egy generációt, a következőt ugyanúgy meg kell győznöd. A meggyőzés pedig csakis bizonyítékokkal megy, nem üres handabandával.

"
Ha az egekben és a földön rajta kívül más istenek lennének, akkor bizony mindkettő romlásnak indulna." - mire alapozza ezt az állítást?

"
az egek és a föld összefüggő tömeg volt, és mi (Mr. A.) választottuk szét azokat"

Az eget őrzik.

A Korán áldott.

"
"Mik ezek a szobrok, amelyeket szolgáltok?"" - és ebből hozzák k ia muszlim teológusok hogy tilos Mr. A-t, Mr. M-et és a többi prófétát képeken ábrázolni...
"
A ti Uratok az egek és a föld Ura, aki megteremtette azokat (a bálványokat!)."
És Ábrahám darabokra zúzta a bálványokat, kivéve a főbálványt.
Amikor megvádolták, azt hazudta, hogy a főbálvány törte össze a többi bálványt.
Erre megpróbálták elégetni Ábrahmot, aki úgy járt mint az ifjak a babilóniai király kemencéjében.

Salamon valami szántóföld ügyében ítélt ahová idegenek juhai kódorogtak. Az ítéletről semmit nem tudunk meg, csak annyit hogy bölcs volt (és Mr. A. adta a bölcsessséget, ki más).

Dávid előtt nem voltak "harci védő eszközök". Ezt Mr. A. tanítottam Mr. D-nek.

Jób. Pár ismeretlen név. Jónás.

A hamis istenek is a gyehennába kerülnek.


-----------------------


Az Utolsó Órakor minden terhes nő megszül, minden szoptatós anya ellöki gyermekét, és mindenki (vagy csaka férfiak?) részegnek fog tűnni pedig nem lesz az (tántorog?).

"
És látod, hogy a föld megdermedt. Ám amikor vizet bocsátunk reá, mozgásba lendül, zsendülni kezd és mindenféle pompás növényfajtát sarjaszt."- pl. bogáncs, csalán...

Mr. A. = Igazság

"
Allah föltámasztja azokat, akik a sírokban vannak." - és mi van azokkal akik nincsenek sírban?

"
hitetleneknek a Pokol tüzéből lesz szabva ruházat, a fejükre pedig forrásban lévő víz folyik,megolvad általa, ami a gyomrukban van és a bőrük.Vasból készült kampósbotok lesznek ott számukra.Valahányszor csak szorongattatásukban ki szeretnének jönni onnan, visszahajttatnak oda" "Milyen nagyszerű gyámolító és milyen nagyszerű segítő (Mr. A.)!" - kicsit olyan Hellraiseres a kampós rész miatt.

A mennyben lévők köpenye (ami zöld) selyemből lesz, és gyöngy karkötő is lesz az arany mellé (nem tudni eddig miért csak az aranyat mondták, a megfogalmazás csak nálam jó).

Körül kell járni a Kábát (? én tudom mi az, de nem azért mert a Korán elmondja...).
Van még pár dolog erről a rítusról (pl. csak gyalog, vagy kiéheztetett tevén lehet elmenni oda), de elég zavaros.

Ne tanúskodj hamisan.

A teveáldozatok nem Mr. A-nak mennek. Mr. A-nak az ennek kapcsán bennetek kialakuló / megerősödő félelem jut el. (Azért szerintem nem lehet olyan rossz az a tevehús...)

"
Allah helyett olyasvalamit szolgálnak, amire nézvést nem nyilatkoztatott ki semmiféle bizonyítékot" - m'ér, és hol a bizonyíték Herr Allahról? Elég már a kettős mércéből!

Mr. A. küldötteket választ mind az emberekből, mind az angyalokból.

"
És Ő nem szabott ki rátok a vallásban semmi olyat, ami terhes lenne nektek" - nem-e? Kezdjem most, vagy várjam ki míg elérsz őrjöngésed végére?

"
atyátok, Ábrahám vallását szabta ki. Ő nevezett muszlimoknak benneteket" - HAHAHAHAHA!!!





"
Aki azt hiszi, hogy Allah nem fogja megsegíteni a Prófétáját az evilágon és a túlvilágon, az valamilyen módszerrel szálljon fel az ég felé, aztán akadályozza meg Allah segítségét a Prófétája iránt" - nem tudom az számít-e, ha egyzerűen repülőre szállsz és meglátod hogy kurvára nincs szilárd ég, se Mr. A. ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése