2018. augusztus 6., hétfő

Harun Yahya 18. - Az evolúció csalás

1) "egy  csalás,  amelynek  a  tudomány helyett  inkább  az  agymosáshoz,  a  propagandához  és  a  szélhámossághoz  van köze..."


2) "Még ha Ön szerint ez lehetetlen is, az evolucionisták valóban hisznek ebben a mesében." - mit értek én a nukleáris fizikához? Tény, hogy nem láttam még atomot szabad szemmel, és ötletem sincs hogyan kezdenék hozzá. Te nem tagadom hogy az atomerőművek működnek, azaz a szakértők nyilván értenek hozzá.
Namost, mutass nekem egy vallást ami működik... Valahogy egyik vallás se jelentkezett elvinni EGY MILLIÓ DOLLÁRT (1964-ben írták ki!).

3) "Nem  találtak  ...  félig  hüllő ,  félig  madár  köztes formákat. "


4) "Az evolúciós elmélet olyan teória, amely már az alapjainál elbukott." VS "Jelen  helyzetben  az  evolucionista  tudósoknak  egyetlen  vigaszuk  marad: remélik,  hogy  idővel  a  tudomány  megoldja" - no comment.

5) "amikor  felfedezték  az  élő   sejt felépítésbeli és működésbeli elemeit, sokkal egyértelműbbé vált, hogy a sejt nem olyan egyszer ű  felépítésű" - és hogy jön ez ide?

6) "Az evolúció zsákutcája: a lélek" - a mi? A "lélek" görög szó, és a lélegzést írja le. Csak ők még nem tudták mi az a levegő, meg ilyesmi, ezért "egy olyan izé, élet-atom"-ként képzelték el. Mára kiderült hogy ez ... Téves feltételezés volt.

7) "A rinocéroszbogár is nagyon hasonlít a rinocéroszhoz" - DA FOK?


Nem. Nem igazán.

8) "Ráadásul  az  ember  és  a  majom  között  van  egy  óriási  különbség.  A  majom végül  is  egy  állat" -


9) "Isten saját tetszése szerint teremt. Ha  meg  is  történt  volna  az  evolucionisták  forgatókönyve,  az  mennyiben változtatna  a  helyzeten?  Semennyiben."


10) "Minden  él ő   egy  hibátlan  tervezés  ...  eredménye."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése