2010. május 3., hétfő

Link

Az alábbi linken egy zsidó beszámolójából készült írás található, de mégis leginkább egy dologért, egy képért ajánlom figyelmetekbe (bár azon túl is több mint érdeklődésre számot tartó a tartalom. A képet "Map of Greater Israel" felirat mellett találjátok, és nyilvánvalónak kellene lennie, mi a gond az "Ószövetségi kinyilatkoztatás"-ra alapozó cionizmussal. Tehát:
http://www.biblebelievers.org.au/israel.htm

És csak hogy cionista barátainknak is kedvükre tegyek, létezik egy Harold Rosenthallal készült állítólagos interjú "The Hidden Tyranny" címmel. Nagy okoskodás, simán be is szopja a tájékozatlan jónép, de hogy egy zsidó olyan kijelentést tegyen, miszerint "a zsidók istene Lucifer", "Lucifer eljön" és hasonlók, hát az a legnagyobb marhaság. A dolgot nem is vennénk észre önmagában, mert a szövegen kívüli kommentárrészben szerepel.
Konklúzió: minden valószínűség szerint nagy baromság az egész. Nem azért, mert a tartalma hülyeség lenne, vagy mert a benne szereplők sosem készítették volna el a riportot (ezeket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom), de a mellékelt szövegkörnyezet nyilvánvalóan megkérődjelezi az egész szöveg létjogosultságát!
Tehát amíg nem bizonyítanak minden egyes részletet külön-külön, addig nem komolyan vehető egy része sem az állítólagos riportnak (miről hivatalos forrást egyáltalán nem is találtam, csak közönséges szenzációhajhász weboldalakat).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése