2010. február 21., vasárnap

Miért tartanak az emberek a zsidóktól?

Először is, mert nem tudni, mire alapozzák a hitüket. Mert az a Talmud. Ellenben az nem, vagy csak olyan nyelven hozzáférhető, amit az adott ország lakói nem beszélnek. (Kivéve a nagy nehezen megszerzett angol és állítólagos német változatot - ez utóbbit még sosem láttam, azért használom az állítólagos jelzőt.)

A második pedig, hogy akármi is áll benne, olyan kijelentéseket engednek meg eme vallás (gyakran befolyásos) tagjai még manapság is, amiket normális ésszel nem lehet figyelmen kívül hagyni. Pl.:

Dr. Henry Kissinger, Bilderberg Konferencia, Evian-les-Bains, Franciaország, 1992. május 21-én:

“Amerika ma fölháborodna, ha ENSZ-csapatok vonulnának Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet. Holnap már hálásak lesznek érte! Ez különösen akkor igaz, ha azt hallanák, hogy a fenyegetés kívülről jön, legyen valós, vagy “kihirdetett”, és a puszta létüket fenyegeti. Akkor a világ összes népe könyörögni fog, hogy szabadítsuk meg őket ettől a gonosztól. Az egyetlen dolog, amitől mindenki fél, az ismeretlen. Ha ezt ezzel a forgatókönyvvel adjuk elő, akkor az egyén saját magától feladja jogait a jólét biztosításáért, melyet majd a Világkormány folyósít neki.”


Paul Warburg zsidóbankár, az 1950. február 17-i szenátusi meghallgatásán: “Lesz világkormányunk, akár tetszik, akár nem. Az egyetlen kérdés, hogy ez a kormány, hódítással vagy megegyezéssel jön létre.”

Felix Mendlesohn rabbi - Chicago Sentinel, 1942. október 8.

”A második világháborút a judaizmus alaptételeinek védelmében vívják.”


Alfred M. Lilienthal neves amerikai zsidó profeszor - The Zionist Connection II (A cionista kapcsolat II.), 1978. (218-219. o.)

”A zsidó kapcsolat leghatékonyabb része valószínűleg a médiakontroll. Köztudott, hogy az amerikai közvélemény-formálók már régóta egy maroknyi hatalmas újság befolyása alatt vannak, mint pl. a New York Times, a Washington Post, a St. Louis Post-Dispatch, amelyek sorrendben a Sulzbergerek, Meyersek és a Pulitzerek tulajdonában vannak.”


Ariel Sharon, 2001. szeptember 26-án Simon Peres-nek a Kol Israel rádió szerint:

... ahányszor valamit cselekszünk, azt mondod, hogy az amerikaiak ezt meg azt fogják tenni. Mondok neked valamit nagyon világosan: ne aggódj az Izraelre gyakorolt amerikai nyomástól, mi, a zsidó nép irányítjuk Amerikát, és ezt az amerikaiak is tudják.”


Baruch Lévy levele Karl Marxhoz , közölte a Rothschild tulajdonú La Revue de Paris lap, 1928. 06. 01.

”A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója. Más fajok elpusztításával, a határok eltörlésével, a királyságok megsemmisítésével és a világköztársaság megalapításával szerzi majd meg a világuralmat. E világköztársaságban benne foglalt népek kormányai a győzedelmes proletariátus segítségével valamennyien nehézség nélkül zsidó kézbe fognak kerülni. Akkor a magántulajdont majd elfojtják a zsidó igazgatók, akik mindenhol az állami patrimóniumot fogják igazgatni. Így fog a Talmud beteljesedni, vagyis az ígéret, hogy a megváltó eljövetelekor a zsidók kezében lesz a kulcs a föld összes népének vagyonához.”


Le Peuple Juif - 1919. 02. 08.

”A világforradalom, amelyen majd átesünk, kizárólag a mi ügyünk lesz, és mi fogjuk kézben tartani. Ez a forradalom teszi majd szorosabbá a zsidó uralmat minden más nép fölött.”


Dr. Kurt Münzer - Der Weg Nach Zion (Az út Cionhoz) A. Juncker kiadó, Stuttgart, 1907:

”Mi zsidók megrontottuk Európa összes fajának vérét. Egészében véve, minden el van zsidósítva. Ötleteink hoznak mozgásba mindent. Lelkünk a világ fölött uralkodik. Mi vagyunk az Urak.”



Ezek az emberek mind híresen nagyhatalmú, befolyásos emberek, és köztudottan zsidók. Mondataikban a legvérmesebb fasizmus harsan. Honnan veszik ötleteiket? Hogy merik ezt megengedni maguknak? Miért nem hallunk más vallások képviselőitől ilyeneket? Miért nem ítélik el őket egyházuk vezetői?
Nem azt mondom, hogy minden zsidó ilyen. Azt sem mondom, hogy ez nem egy erőltetett, önkényes, szándékosan rosszindulatú idézetbányászat (amit nem én követtem el).
De azt mondom, hogy ha ezt vallásuk inspirálja, az aggasztó. Azt is mondom, hogy nem hallunk arról, hogy ilyen kijelentések után a zsidóság elhatárolódna ezektől, mint azt teszik pl. a keresztény egyházvezetők pl. a gyerekmolesztáló papokkal.

Végülis mit tudunk a zsidóságról? Semmit. Egyesek fura ruhákban járnak és valami fal előtt fura dolgokat mormolnak.
De végülis kik ők? Honnan jöttek? Kik voltak egykoron? Kik ők ma?
Túl sokan és túl befolyásos pozícióban vannak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhassuk őket.

Végülis Magyarországon a történelmi egyházak (úgyértve: vallások) számát egy keünkön meg tudjuk számolni: vannak a keresztények, a zsidók, a hinduk, és legújabban a muszlimok.
A keresztények (Biblia), a hinduk (Maghabharata, Bhagavad Ghita), a muszlimok (Korán) alapkönyvei mind elérhetőek; de hol marad - kérdem én - a zsidóság könyve, a Talmud?
Az összes nyamvadt felekezet és irányzat kiadja a maga alapkönyvét (ha nem épp egy vallási vezetőt jelölnek meg, és mondják róla hogy amit mond, az sluszpasz), mint a katolikusok a katekizmus, a Mormonok a Mormon Könyvét, a szcientológusok a Dianetikát stb. (bármelyiket is választod, mindben nyüzsög a marhaság, az közös bennük), de a zsidók semmit.

Pedig szerintem a szabad vallásgyakorlás joga megkövetlené. Vagy ha más nem, hát azért, mert lényegében meg vannak vádolva terrorizmussal. Nem lenne jobb tisztázni a kérdést?
A zsidóság jelen álláspontja szerint úgy tűnik a válasz: NEM.
Ezt egy jogállamban viszont elfogadhatatlannak tartom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése